Σινεμά | 27.09.2021 11:25

The Crown: Η «βασίλισσα Ελισάβετ» αποκαλύπτει την ημερομηνία για την 5η σεζόν

Newsroom

Η νέα «βασίλισσα Ελισάβετ» Ιμέλντα Στόντον, αποκάλυψε την ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει στο Netflix η πέμπτη σεζόν του πολυβραβευμένου The Crown (To Στέμμα).

Μέσω ενός αποκλειστικού βίντεο που παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια του Tudum, του πρώτου διαδικτυακού event που οργάνωσε το Netflix, η Ιμέλντα Στόντον, η ηθοποιός που θα υποδυθεί τη βασίλισσα Ελισάβετ στις δύο τελευταίες σεζόν της δραματικής σειράς αποκάλυψε αυτό που περίμεναν όλοι οι φαν του The Crown.

H σειρά «The Crown» σάρωσε στα πρόσφατα Βραβεία Emmy συγκεντρώνοντας τα βραβεία καλύτερης δραματικής σειράς, καλύτερης ηθοποιού (για την Ολίβια Κόλμαν, ηθοποιού για τον Τζος Ο' Κόνορ (Josh O’Connor), για καλύτερο β' γυναικείο ρόλο στην Τζίλιαν Άντερσον (Gillian Anderson), καλύτερη β' ανδρικό ρόλο Τομπάιας Μόνζις (Tobias Menzies), σεναρίου (Peter Morgan) και σκηνοθεσίας (Jessica Hobbs). 

Oι πιστοί οπαδοί της σειράς θα πρέπει να κάνουν αρκετό καιρό υπομονή ακόμα, καθώς τα επεισόδια θα κυκλοφορήσουν στην πλατφόρμα το Νοέμβριο του 2022!

Η Ιμέλντα Στόντον, την οποία γνωρίσαμε ευρέως από τις ταινίες του «Harry Potter» ως Dolores Umbridge ενσαρκώνει τη Βασίλισσα Ελισάβετ, για το χρονικό διάστημα από το 1990 μέχρι το 2003.

Στο πλευρό της θα βρίσκονται ο Τζόναθαν Πράις στον ρόλο του Πρίγκιπα Φίλιππου, η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι στον ρόλο της Lady Diana, ο Ντόμινικ Γουέστ στον ρόλο του Κάρολου, η Λέσλι Μάνσβιλ στον ρόλο της Πριγκίπισσας Μάργκαρετ και ο Τζόνι Λι Μίλερ στον ρόλο του Πρωθυπουργού Τζον Μέιτζορ.

Στο βίντεο βλέπουμε την Στόντον, στο σετ των γυρισμάτων και συγκεκριμένα στο γραφείο της, να απευθύνεται στο κοινό κάνοντας λόγο για τη χαρά αλλά και το άγχος που νιώθει για τον ρόλο της. Στη συνέχεια αναφέρεται στις προκατόχους της και βραβευμένες με Emmy, Ολίβια Κόλμαν και Κλερ Φόι, ενώ το καλύτερο, δηλαδή την ημερομηνία της πρεμιέρας, το φυλάει για το τέλος.

Θυμίζουμε ότι η πέμπτη σεζόν του The Crown θα ασχοληθεί με τα γεγονότα της δεκαετίας του ’90, μια ιδιαίτερα ταραχώδης περίοδο για τη βασιλική οικογένεια. 

Το «The Crown» θα ρίξει τίτλους τέλους μετά το τέλος της έκτης σεζόν.

Όλες οι ειδήσεις

Animasyros 2021: Ενίσχυση των γυναικών στον χώρο του animation - Μεγάλη νικήτρια στα βραβεία του φεστιβάλ η Joanna Quinn

Global Citizen: Άλλος ένας «θρίαμβος» για τη Τζένιφερ Λόπεζ - Έλτον Τζον, Μπίλι Άιλις τραγουδούν για το κλίμα και την πείνα

Ιωάννα Πηλιχού για Πέτρο Φιλιππίδη: «Προσπαθούσε να μας διαβάλλει, κάθε βράδυ στο σπίτι μου έκλαιγα»

Άγριες Μέλισσες πρεμιέρα: Τα πρώτα επεισόδια του 3ου κύκλου και οι ανατροπές

Angie Dickinson: Το είδωλο γίνεται 90 ετών - Η σχέση με τον Σινάτρα και όσα δεν παραδέχτηκε για τον Κένεντι

Βασίλισσα ΕλισάβετNetflixΙμέλντα ΣτόντονThe Crown