Σινεμά|05.02.2022 12:47

Sarah Jessica Parker: Δεν θα ήθελε την Kim Cattrall στο And Just Like That - Η Κάρι βρήκε ξανά τον έρωτα

Newsroom

Αυλαία έριξε η πρώτη σεζόν της σειράς «And Just Like That», με πρωταγωνίστριες τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Sarah Jessica Parker), τη Σίνθια Νίξον (Cynthia Nixon) και την Κριστίν Ντέιβις (Kristin Davis). Κατά τη διάρκεια του τελευταίου επεισοδίου, η Κάρι Μπράντσο (Carrie Bradshaw) βρήκε ξανά τον έρωτα μετά τον θάνατο του Mr. Big. Συγκεκριμένα, μοιράζεται ένα φιλί με τον συνάδελφό της, Φράνκλιν, τον οποίο υποδύεται ο Ιβάν Χερνάντεζ. Η νέος της αγαπημένος είναι παραγωγός στο podcast «X, Y, and Me» που κάνει η πρωταγωνίστρια με τον nonbinary χαρακτήρα Che Diaz (Σάρα Ραμίρεζ)

Στο φινάλε, η Κάρι αναλαμβάνει δικό της podcast, το οποίο ονομάζει «Sex and the City». Αφού ηχογραφεί το πρώτο της επεισόδιο, κατευθύνεται στο ασανσέρ και μοιράζεται ένα παθιασμένο φιλί με τον Φράνκλιν, λίγο πριν κλείσουν οι πόρτες και πέσουν οι τίτλοι τέλους. Ο 45χρονος ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει ως Λάρι Μέρφι στο «Dear Evan Hansen» και εμφανίστηκε σε σειρές όπως «Claws», «Scandal», «Criminal Minds», «Devious Maids» και «Gossip Girl».

Ο σύζυγός της John James Preston, γνωστός ως Mr. Big, πέθανε από καρδιακή προσβολή στην πρεμιέρα της σειράς του HBO Max και στη συνέχεια της σεζόν είδαμε πώς βίωσε η Κάρι αυτή την απώλεια. Στο τέλος, ο αδελφός του πρότεινε να πάνε οι στάχτες σε μια οικογενειακή κρύπτη στο Κονέκτικατ, αλλά εκείνη αρνήθηκε. «Αυτή είναι μια υπέροχη προσφορά, αλλά πρέπει να σκεφτώ περισσότερο πού θα ήθελε να είναι ο John πριν αποφασίσω». 

Η απάντηση τελικά ήρθε μέσα από ένα όνειρο, αφού μια χαλασμένη λάμπα φαινόταν να της έδινε σημάδια της παρουσίας του Big. Στο όνειρο, η Κάρι βρισκόταν στο Παρίσι, βλέποντας τη γέφυρα όπου εκείνη και ο Big αναζωπύρωσαν τον έρωτά τους στο φινάλε του «Sex and the City» το 2004. Στην πόλη του Φωτός, η πρωταγωνίστρια σκορπάει τις στάχτες του συζύγου της στον ποταμό Σηκουάνα και αργότερα επικοινωνεί με τη Σαμάνθα. «Είμαι στο Παρίσι. Θέλεις να βρεθούμε για ένα κοκτέιλ;» της έγραψε σε μήνυμα.

Η δεύτερη σεζόν

Η πρώτη σεζόν του «And Just Like That» δίχασε το τηλεοπτικό κοινό, ενώ δεν έλειψαν και οι ανατροπές με το καστ της σειράς, μετά τις πολλαπλές καταγγελίες εναντίον του Κρις Νοθ (Chris Noth) για σεξουαλική επίθεση, που δημιούργησαν ένα αρνητικό κλίμα για το reboot του «Sex and the City». Θυμίζουμε πως ο ηθοποιός ήταν να κάνει μία σύντομη εμφάνιση στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά η σκηνή κόπηκε.

Ωστόσο, σκέψεις για συνέχεια της σειράς υπάρχουν. Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Variety δήλωσε ενθουσιασμένη με την ιδέα, αν και θα έπρεπε να κάνει σωστό προγραμματισμό για να τα καταφέρει. Αποκάλυψε, μάλιστα, πως εκείνη και ο παραγωγός της σειράς συζήτησαν την πιθανότητα μιας δεύτερης σεζόν, εξηγώντας πως «υπάρχει ένα πρόγραμμα και δεν είναι καλό να αφήσεις πολύ χρόνο να περάσει». 

«Δεν νομίζω ότι θα ένιωθα άνετα αν η Κιμ Κατράλ συμμετείχε στο And Just Like That»

Τώρα που ο πρώτος κύκλος ολοκληρώθηκε, οι δημοσιογράφοι προσπαθούν να μάθουν για τη συνέχεια της σειράς. Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ παραδέχθηκε ότι δεν θα συμφωνούσε με τη συμμετοχή της Κιμ Κατράλ στο «And Just Like That», λόγω των όσων έχει πει στο παρελθόν η πρώην συμπρωταγωνίστριά της. «Δεν νομίζω ότι θα ένιωθα άνετα, επειδή νομίζω ότι υπάρχει πάρα πολύ μεγάλο, δημόσιο, ιστορικό των συναισθημάτων από την πλευρά της, τα οποία έχει εκφράσει» απάντησε η πρωταγωνίστρια στο Variety. 

Και συνέχισε: «Υπάρχει ένα ξεκάθαρο όριο ανάμεσα στη Σαμάνθα και την Κιμ. Η πρώτη δεν έχει φύγει. Είναι παρούσα και πιστεύω τη χειρίστηκαν με τόσο σεβασμό και κομψότητα. Δεν παρουσιάστηκε ως κακιά. Ήταν ένας άνθρωπος που είχε συναισθήματα για μια σχέση, οπότε πιστεύω βρήκαμε τρόπο να το επικοινωνήσουμε – που ήταν απαραίτητο και σημαντικό για τον κόσμο που την αγάπησε».

Η Σαμάνθα δεν εμφανίστηκε καθόλου στα δέκα επεισόδια της σεζόν, αλλά ήταν παρούσα στο σενάριο, καθώς ανταλλάσσει πολλές φορές μηνύματα με τις φίλες της, ενώ στο τελευταίο επεισόδιο η Κάρι κανονίζει να συναντηθεί με τη Σαμάνθα στο Παρίσι για κοκτέιλ. Στο πρώτο επεισόδιο η απουσία της εξηγήθηκε με την εγκατάστασή της στο Λονδίνο, για επαγγελματικούς λόγους. Αργότερα, αποκαλύφθηκε ότι «πληγώθηκε η υπερηφάνεια της», όταν η Μπράντσο διέκοψε την επαγγελματική συνεργασία τους. 

Στο φινάλε, ωστόσο, υπήρχε μια ιδέα να εμφανιστεί η Σαμάνθα - έστω και για λίγο. «Αποφασίσαμε όμως να μην το προτείνουμε καν στην Κιμ. Αφού δεν κάναμε την ταινία και το στούντιο δεν μπορούσε να ικανοποιήσει αυτά που ζητούσε, έπρεπε ν' ακούσουμε την ίδια και το τι ήταν σημαντικό για εκείνη. Δεν ταίριαζε σε αυτό που ήταν σημαντικό ή αναγκαίο για εμάς». 

Ντοκιμαντέρ για τη σειρά

Μαζί με το τελευταίο επεισόδιο του «And Just Like That», το HBO Max κυκλοφόρησε και ένα ντοκιμαντέρ που δίνει τη δυνατότητα στους φανς να πάρουν μια γεύση από τα παρασκήνια της σειράς. Σε αυτό, περιλαμβάνονται συνεντεύξεις των αγαπημένων πρωταγωνιστριών, παρασκήνια από τα γυρίσματα, αλλά και πλάνα του Willie Garson, ο οποίος πέθανε τον Σεπτέμβριο από καρκίνο

HBO MaxSex and the CityΣάρα Τζέσικα ΠάρκερΚιμ ΚατράλAnd Just Like ThatΚρις Νοθειδήσεις τώρα