Σινεμά|12.02.2022 13:40

Jurassic World Dominion: Η επανένωση του θρυλικού cast, 30 χρόνια μετά, σε ένα επικό τρέιλερ

Newsroom

Η Universal έδωσε στη δημοσιότητατο πρώτο τρέιλερ του «Jurassic World: Dominion», τρίτη ταινία της σειράς «Jurassic World» και έκτη του franchise «Jurassic Park», που - επιτέλους μετά από δυσκολίες στα γυρίσματα λόγω κορονοϊού - θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 10 Ιουνίου. Η ιστορία - σε σκηνοθεσία και πάλι του Κόλιν Τρέβορ - διαδραματίζεται στο παρόν, περίπου τέσσερα χρόνια μετά το «Jurassic World: Το Βασίλειο Έπεσε» (2018) και αφηγείται τα γεγονότα μετά την καταστροφή του θεματικού πάρκου Jurassic World, όταν οι δεινόσαυροι απελευθερώθηκαν στην άγρια φύση της Αμερικής.

Το «ζευγάρι« Λόρα Ντερν (Laura Dern) και Σαμ Νιλ (Sam Neill), οι πρωταγωνιστές στην πρώτη ταινία που σκηνοθέτησε ο Στίβεν Σπίλμπεργκ το 1993 και έθεσε τις βάσεις για το franchise των 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, επιστρέφουν στους αρχικούς τους ρόλους. Ο Τζεφ  Γκλόλντμπλουμ («Η ζωή θα βρει τον τρόπο») βρίσκεται ξανά στον ρόλο του δρ. Ίαν Μάλκολμ, ενώ οι Ντερν και Νιλ επιστρέφουν ως δρ. Έλι Σάτλερ και δρ. Άλαν Γκραντ. 

Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Κρις Πρατ, Μπράις Ντάλας Χάουαρντ, Ομάρ Σι, σε μία συνάντηση της παλιάς και της νέας γενιάς των ηθοποιών της σειράς. Η ταινία - σύμφωνα με το τρέιλερ - ξεφεύγει από τα όρια του πάρκου και βλέπουμε καταδιώξεις σε ταράτσες και σε χιονισμένες εκτάσεις. Τώρα οι δεινόσαυροι ζουν μαζί με τους ανθρώπους, σε όλο τον κόσμο.

Αυτή η εύθραυστη ισορροπία θα αναδιαμορφώσει το μέλλον και θα καθορίσει, μια για πάντα, αν τα ανθρώπινα πλάσματα θα παραμείνουν οι μεγαλύτεροι θηρευτές του πλανήτη.

δεινόσαυροςηθοποιοίειδήσεις τώραJurassic World 3δεινόσαυροι