Σινεμά|09.09.2022 09:36

Lord of the Rings: The Rings of Power - Το τρίτο επεισόδιο πιθανώς εισάγει δύο θρύλους του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Newsroom

Το prequel του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών (Lord of the Rings: The Rings of Power) έκανε το ντεμπούτο του την περασμένη εβδομάδα και έσπασε κάθε είδους ρεκόρ στο Amazon Prime Video όσον αφορά τις προβολές. Τώρα, ήρθε η ώρα για νέες περιπέτειες για την Galadriel (Morfydd Clark) στην προσπάθειά της να κάνει τον Sauron να πληρώσει για όσα έκανε στην οικογένειά της. 

To τρίτο επεισόδιο είναι διαθέσιμο από τις 3 π.μ. ET/12 π.μ. την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου. Τα πρώτα επεισόδια δημιούργησαν την ατμόσφαιρα της σειράς και έφεραν τους θαυμαστές πίσω στη Μέση Γη. Στη σειρά επέστρεψαν μερικοί γνωστοί χαρακτήρες που είδαμε στις τριλογίες του Peter Jackson, όπως η Galadriel και ο Elrond (Robert Aramayo). Η ιστορία θα περιγράφει λεπτομερώς πώς τα ξωτικά δημιούργησαν τα δαχτυλίδια της δύναμης και πώς ο Σάουρον σφυρηλάτησε το Ένα δαχτυλίδι.

Καθώς πλησιάζουμε σε ένα ακόμη κεφάλαιο της ιστορίας, ο κόσμος του Tolkien παίρνει μορφή, αλλά με την πληθώρα των χαρακτήρων, υπάρχουν πολλά που πρέπει να θυμάστε πριν δείτε το Επεισόδιο 3.

Παρά τα όσα μπορεί να έχετε δει να κυκλοφορούν στο Youtube, δεν υπάρχει τρέιλερ για το Επεισόδιο 3, αλλά υπάρχει μια προεπισκόπηση 30 δευτερολέπτων διαθέσιμη στην ενότητα "Extras" του Prime Video. Το σύντομο teaser παρουσιάζει το επόμενο μέρος του ταξιδιού της Galadriel, νέα εμπόδια για τα Harfoots και τον Arondir που παλεύει να ξεφύγει από τον κίνδυνο.

Tο μεγαλύτερο ερώτημα που απασχολεί όλους είναι ποιος ακριβώς είναι αυτός ο ψηλός, γενειοφόρος, λεπτός, γκρίζος τύπος που έπεσε από τον ουρανό (τον υποδύεται ο Daniel Weyman). Κάποιες θεωρίες μπορεί να σας κάνουν να πιστεύετε ότι είναι ο Γκάνταλφ, γνωστός και ως Ολορίν. Το 3ο επεισόδιο μπορεί να δώσει κάποια περισσότερα στοιχεία για το ποιος ή τι είναι το μυστηριώδες πρόσωπο και πώς μπορεί να βοηθήσει τη Nori (Markella Kavenagh), την Poppy (Megan Richards).

Παράλληλα, ο Elrond (Robert Amayo) περιμένει απάντηση από τον πρίγκιπα Durin (Owain Arthur) και τον πατέρα του, βασιλιά Durin III (Peter Mullan), για να δει αν οι νάνοι είναι πρόθυμοι να τους βοηθήσουν να στήσουν μια από τις πιο ισχυρές δυνάμεις στην ιστορία της Μέσης Γης. Τελευταία φορά είδαμε τον βασιλιά με τον γιο του να ατενίζουν ένα φωσφορίζον (και ενδεχομένως οικείο) κομμάτι υλικού, το οποίο έμοιαζε αρκετά να θυμίζει το Arkenstone από τη σειρά ταινιών The Hobbit.

Όσον αφορά τις χώρες των ανθρώπων, οι ερωτευμένοι με τα αστέρια Bronwyn (Nazanin Boniadi) και Arondir (Ismael Cruz Codova) ήταν στα ίχνη κάποιων σκοτεινών γεγονότων σε ένα μακρινό χωριό. Ο Arondir έμεινε για να ερευνήσει μια σειρά από σήραγγες, μόνο και μόνο για να αιχμαλωτιστεί από κάποια orcs. Εν τω μεταξύ, η Bronwyn πιθανότατα θα είναι απασχολημένη με το να οδηγήσει τους ανθρώπους της σε ασφάλεια. Ωστόσο, ίσως να μην είναι ασφαλείς για πολύ, δεδομένου ότι ο γιος της Theo (Tyroe Muhafidin) κατέχει επί του παρόντος αυτό που φαίνεται να είναι υπολείμματα του σπαθιού του Sauron. Τέλος, πιθανότατα θα συναντήσουμε και την Galadriel, η οποία εξακολουθεί να κυνηγάει τον Sauron. Κατάφερε να επιβιώσει με τη βοήθεια του μυστηριώδους Halbrand (Charlie Vickers). Το επεισόδιο 2 τελείωσε με το εξαντλημένο δίδυμο να πέφτει πάνω σε ένα τεράστιο πλοίο, και από όσα γνωρίζουμε για τη σειρά, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχουν διασωθεί από κάποιους πολύ σημαντικούς χαρακτήρες της ιστορίας του Tolkien.

Το επεισόδιο 3 μπορεί επίσης να παρουσιάσει τον Elendil (Lloyd Owen), έναν μεγάλο πολεμιστή και φίλο του βασιλιά των ξωτικών Gil-galad (Benjamin Walker)- οι δύο σύμμαχοι θα πεθάνουν στα χέρια του Sauron, αλλά προς το παρόν, ο Elendil είναι πιθανότατα ο καπετάνιος του πλοίου που απειλεί αυτή τη στιγμή την Galadriel και τον Halbrand. Ο άλλος σημαντικός χαρακτήρας που μπορεί να βρίσκεται σε αυτό το πλοίο είναι ο Isildur (Maxim Baldry), ο οποίος, όταν ήταν νέος, έφυγε με τον πατέρα του, Elendil, όταν το νησιωτικό βασίλειό τους πνίγηκε. Οι οπαδοί του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών θα αναγνωρίσουν τον Isildur ως σύμμαχο του Elrond, καθώς και ως τη φιγούρα που έκοψε τα δάχτυλα του Sauron στη μάχη, διεκδικώντας το δαχτυλίδι για τον εαυτό του. 

ειδήσεις τώραAmazon PrimeAmazonΤόλκινLord of the rings