Σινεμά|16.09.2022 13:00

The Handmaid's Tale: Πρεμιέρα για τον 5ο κύκλο - Το φινάλε της σειράς και το sequel

Newsroom

Η 5η season της δημοφιλούς σειρά του HuluThe Handmaid's Tale, έκανε πρεμιέρα στις 14 Σεπτεμβρίου και η κόντρα June-Serena φαίνεται πως θα μας απασχολήσει αρκετά στα νέα επεισόδια. Η June ξεκίνησε τον αγώνα της για ελευθερία αλλά πλέον οι συνθήκες την έχουν κάνει τόσο αδίστακτη που θυμίζει εκδικητή.

Στην πρεμιέρα, ο Νικ φτάνει στο σπίτι της γυναίκας του, της Ρόουζ. Ευτυχώς, η Ρόουζ είναι μεγαλύτερη από την πρώτη γυναίκα του Νικ, την Ίντεν. Σερβίρει στον Νικ έναν καφέ όταν αυτός μπαίνει στην κουζίνα, αστειευόμενη ότι είναι κακός γιατί τον έφτιαξε η ίδια. Η Ρόουζ περπατάει επίσης με μπαστούνι λόγω της συγγενούς δυσπλασίας του ισχίου της, αποκαλύπτει το Entertainment Weekly.

«Η Ρόουζ είναι κόρη ενός πολύ επιφανούς διοικητή και όταν γεννήθηκε, υπήρχαν ελάχιστες ελπίδες. Και την έφερε στο σπίτι και έκανε απολύτως ό,τι μπορούσε για να την κρατήσει στη ζωή», δήλωσε ο παραγωγός της σειράς, Bruce Miller στο EW. Πρόσθεσε ότι η κόρη του διοικητή είναι «πολύ, πολύ, πολύ ξεχωριστή γι' αυτόν» και ευχαριστημένη με τον γάμο της με τον Nick. «Έχει δει ότι η κόρη του φαίνεται πραγματικά ευτυχισμένη, κάτι που δεν νομίζω ότι θα ίσχυε σε άλλους γάμους».

Ο Nick είναι πιο ειλικρινής με τη δεύτερη σύζυγό του, Rose

Το επόμενο μέρος της συζήτησής τους στην πρεμιέρα της 5ης σεζόν του The Handmaid's Tale είναι μια εκπληκτική αποκάλυψη - η Rose γνωρίζει για την June. Και όχι μόνο αυτό, αλλά φαίνεται να γνωρίζει ότι ο Nick βοήθησε την June να εκδικηθεί τον Fred Waterford. Αν και η Ρόουζ χρησιμοποιεί τη φρασεολογία της Γκίλεαντ, είναι πολύ πιο περίπλοκη από τη μέση σύζυγο και πολύ πιο ενημερωμένη από την Eden.

«Όταν αρχίσαμε να σκεφτόμαστε το backstory [της Rose], προσπαθούσαμε να σκεφτούμε ποιος θα μπορούσε να είναι πολύ ενδιαφέρων με τον Nick, με ποιον θα μπορούσε να έχει κάποια υποψία σχέσης», δήλωσε ο Μίλερ στο EW. «Όταν ήταν με την προηγούμενη σύζυγό του, την Eden, δεν μπορούσε καν να έχει κάποια σχέση επειδή δεν μπορούσαν να είναι ειλικρινείς μεταξύ τους. Οπότε δεν θέλαμε να το ξανακάνουμε αυτό».

Η νέα σεζόν περιγράφεται ως εξής: «Η Τζουν αντιμετωπίζει τις συνέπειες της δολοφονίας του διοικητή Γουότερφορντ, ενώ παλεύει να επαναπροσδιορίσει την ταυτότητα και τον σκοπό της. Η χήρα Σερένα προσπαθεί να αυξήσει το προφίλ της στο Τορόντο, καθώς η επιρροή της Gilead σέρνεται στον Καναδά. Ο Διοικητής Λόρενς συνεργάζεται με τον Νικ και την Aunt Lydia καθώς προσπαθεί να μεταρρυθμίσει το Γκίλεαντ και να ανέβει στην εξουσία. Η Τζουν, ο Λουκ και η Μόιρα πολεμούν τη Γκίλεαντ από απόσταση καθώς συνεχίζουν την αποστολή τους να σώσουν και να επανενωθούν με τη Χάνα».

Στη σειρά παίζουν οι: Elisabeth Moss, Bradley Whitford, Yvonne Strahovski, Max Minghella, O-T Fagbenle, Samira Wiley, Ann Dowd, Madeline Brewer, Amanda Brugel, και Sam Jaeger. Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο best seller μυθιστόρημα της Margaret Atwood. Το «The Handmaid's Tale», μια δυστοπία που κυκλοφόρησε το 1985, έγινε επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά το 2017 αναθερμαίνοντας τις πωλήσεις του μυθιστορήματος, η αγγλική έκδοση του οποίου πούλησε οκτώ εκατομμύρια αντίτυπα σε ολόκληρο τον κόσμο. 

Το The Handmaid's Tale ανακοίνωσε πως το φινάλε του θα έρθει με την 6η σεζόν, σύμφωνα με το Hulu. Η είδηση ήρθε μερικές ημέρες πριν την πρεμιέρα της 5ης σεζόν, η οποία πλέον θα είναι η προτελευταία σεζόν της βραβευμένης με Emmy δυστοπικής σειράς. O παραγωγός Bruce Miller, ανακοίνωσε εν μέσω του Toronto International Film Festival ότι δεν θα φύγουμε εντελώς από τον κόσμο του Handmaid's Tale. Και αυτό διότι έγινε γνωστό πως αναπτύσσεται μια sequel σειρά με τίτλο «The Testaments», η οποία θα διαδραματίζεται πολλά χρόνια μετά την ιστορία της June. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μάργκαρετ Άτγουντειδήσεις τώραHuluσειράThe Handmaid’s Tale