Σινεμά|04.06.2024 13:40

«Σπασμένη Φλέβα»: Ο ΛΕΞ στα γυρίσματα της ταινίας του Γιάννη Οικονομίδη

Newsroom

Ο Γιάννης Οικονομίδης με σημερινή του ανάρτηση στα social media, αποκάλυψε τη συμμετοχή του ΛΕΞ στη νέα του ταινία, «Σπασμένη Φλέβα», με τον Βασίλη Μπισμπίκη στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε το πρωί της Τρίτης (4/6) από το λογαριασμό του στο facebook ο Γιάννης Οικονομίδης, εμφανίζεται ο ΛΕΞ μαζί με τους Στάθη Σταμουλακάτο, Σοφία Κουνιά και Λάζαρο Καλταπανίδη.

«ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΦΛΕΒΑ – On set… Λάζαρος Καλταπανίδης, ΛΕΞ, Στάθης Σταμουλακάτος, Σοφία Κουνιά», έγραψε ο σκηνοθέτης στη φωτογραφία του χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τη συνεργασία – έκπληξη.

 

Η ταινία

H «Σπασμένη Φλέβα» είναι μια ταινία που παρουσιάζει τη ζωή του Θωμά Αλεξόπουλου (Βασίλης Μπισμπίκης), ενός μεσοαστού οικογενειάρχη και επιχειρηματία που η ζωή του βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση. Ο σατανικός τοκογλύφος κύριος Παντελής τον απειλεί να του πάρει το σπίτι ενώ έχει μόλις πέντε μέρες να διορθώσει ό,τι μπορεί αλλιώς το τίμημα για εκείνον θα είναι πολύ ακριβό. Η λύση που υπερήφανος βρίσκει θα καταφέρει τελικά να τον σώσει ή θα είναι το βαρίδι που θα τον παρασύρει στον γκρεμό;

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2025 από την Tanweer με ένα καστ λαμπερών ηθοποιών.

γυρίσματαΛΕΞειδήσεις τώρασκηνοθέτηςταινίαsocial mediaειδήσεις