Σινεμά|24.06.2024 15:08

Tamayo Perry: Πέθανε μετά από επίθεση καρχαρία ο πρωταγωνιστής των «Πειρατών της Καραϊβικής»

Newsroom

Θλίψη στο παγκόσμιο καλλιτεχνικό στερέωμα έφερε η αναγγελία θανάτου του Ταμεϊγιο Πέρι (Tamayo Perry).

O 49χρονος ηθοποιός, γνωστός για το ρόλο του στην ταινία «Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Σε Άγνωστα Νερά», βρήκε τραγικό θάνατο το απόγευμα της Κυριακής μετά από επίθεση καρχαρία, ενώ έκανε σέρφινγκ στη Χαβάη.

Oι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης της Χονολουλού επιβεβαίωσαν τον θάνατο του Πέρι κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ανταποκρίθηκαν σε κλήση στην παραλία Malaekahana Beach περίπου στη 1:00 μ.μ. τοπική ώρα και παρά τις γρήγορες ενέργειες των τραυματιοφορέων και τη μεταφορά του Πέρι στην ακτή με τζετ σκι, λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο εκτελών χρέη επικεφαλής της ασφάλειας των ωκεανών της Χονολουλού Kurt Lager περιέγραψε τον Πέρι ως «έναν ναυαγοσώστη που αγαπήθηκε από όλους», σημειώνοντας τη γνωστή παρουσία του στη βόρεια ακτή του Oahu και την ευρεία αναγνώρισή του.

«Η προσωπικότητα του Tamayo ήταν μεταδοτική και όσο και αν οι άνθρωποι τον αγαπούσαν, εκείνος αγαπούσε όλους τους άλλους περισσότερο», δήλωσε ο Lager.

Η αγάπη του για τη θάλασσα και οι ταινίες που τον έκαναν γνωστό

Ο Πέρι, ο οποίος ήταν επίσης ναυαγοσώστης, έγινε γνωστός από τον ρόλο του στην ταινία του «Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Σε Άγνωστα Νερά» όπου ο Τζόνι Ντεπ υποδύεται τον εκκεντρικό πειρατή Κάπτεν Τζακ Σπάροου μαζί με την Πενέλοπε Κρουζ και τον Τζέφρεϊ Ρας.

Εκτός από το ρόλο του στο δημοφιλές franchise, ο Πέρι εμφανίστηκε σε τηλεοπτικές σειρές όπως τα «Lost», «Hawaii Five-0», «Blue Crush», καθώς και σε μια αξιοσημείωτη διαφήμιση γνωστού αναψυκτικού.

Γεννημένος στην ανατολική πλευρά του Οάχου, ο Πέρι ήταν επαγγελματίας σέρφερ για πάνω από μια δεκαετία. Ήταν επίσης εκπαιδευτής στο «Oahu Surfing Experience», όπου μοιραζόταν τις περιπέτειές του κάνοντας σερφ στο «πιο θανατηφόρο κύμα του κόσμου».

Ο θάνατος του Πέρι άφησε ένα σημαντικό κενό τόσο στην κοινότητα του σερφ όσο και στην κοινότητα της υποκριτικής, όπου ήταν γνωστός όχι μόνο για το ταλέντο του αλλά και για το ζεστό και γενναιόδωρο πνεύμα του

θάνατοςναυαγοσώστηςσέρφινγκηθοποιόςκαρχαρίαςΠενέλοπε ΚρουζΠειρατές της ΚαραϊβικήςΤζόνι ΝτεπΧαβάη