Σινεμά|25.06.2024 13:30

Jennifer Lawrence: Θα πρωταγωνιστήσει σε νέα ταινία μυστηρίου εμπνευσμένη απο ριάλιτι

Newsroom

Η βραβευμένη με Οσκαρ Τζένιφερ Λόρενς (Jennifer Lawrence) θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία μυστηριόυ με τίτλο «The Wives».

Η νέα αυτή ταινία αποκτήθηκε μετά απο πολλές διαδικασίες απο την «Apple Original Films», ενώ θα ειναι μια συμπαραγωγή των «Apple Studio» και «A24». Επίσης, θα συμμετέχουν η «Excellent Cadaver» η εταιρεία παραγωγής που ιδρύθηκε από τη Λόρενς και τη φίλη της και παραγωγό Τζαστίν Τσιαρόκι, καθώς και οι υποψήφιοι για τα βραβεία Tony, Τζέρεμι Ο. Χάρις και Τζος Γκόντφρεϊ μέσω της εταιρείας «bb2».

Η υπόθεση και τα επόμενα βήματα της ηθοποιού

Αν και ακούγονται πολλά, πληροφορίες για την πλοκή του έργου δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη, ωστόσο φήμες λένε οτι θα βασίζεται στο γνωστό franchise «Real Housewives». Σύμφωνα με το Variety, το σενάριο των Μίχαελ Μπρέσλιν και Πάτρικ Φόλεϊ θα επικεντρώνεται σε εύπορες νοικοκυρές όπου ανάμεσά τους ίσως υπάρχει ένας δολοφόνος.

Η ηθοποιός νωρίτερα φέτος είχε δηλώσει ότι είναι μεγάλη θαυμάστρια του franchise. Μάλιστα σε μία συνέντευξη της στο «E!news», είχε πει χαρακτηριστικά ότι θα έδινε το Όσκαρ της στο καστ του «The Real Housewives of Salt Lake City» για το καλύτερο φινάλε σε ριάλιτι που έγινε ποτέ.«Θα τους δώσω το δικό μου! Δεν με νοιάζει. Τους αξίζει!» είχε δηλώσει χαριτολογώντας.

Σημειώνεται ότι η Λόρενς θα συνεργαστεί επίσης με την Λιν Ράμσεϊ για να μεταφερθεί το βιβλίο της συγγραφέως Αριάνα Χάργουιτζ «Die, My Love» στη μεγάλη οθόνη με τον Μάρτιν Σκορσέζε να αναλαμβάνει μέρος της παραγωγής της ταινίας. Η υπόθεση αφορά μία γυναίκα που μόλις γέννησε σε ένα ξεχασμένο τμήμα της γαλλικής επαρχίας και παλεύει με τους δαίμονές της.

ταινίαΌσκαρΜάρτιν ΣκορσέζεηθοποιόςΤζένιφερ Λόρενς