Σινεμά|26.06.2024 21:15

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του «Freaky Friday 2» με τη Lindsay Lohan και την Jamie Lee Curtis

Newsroom

H Τζέιμι Λι Κέρτις (Jamie Lee Curtis) και η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) συναντιούνται ξανά στο πλατό για τα γυρίσματα του σίκουελ «Freaky Friday 2» που μόλις ξεκίνησαν στο Λος Αντζελες.

Η Disney έδωσε στη δημοσιότητα μια πρώτη ματιά από τα παρασκήνια με τις πρωταγωνίστριες να επαναλαμβάνουν τους ρόλους τους ως Tess και Anna Coleman, αντίστοιχα.

Μαζί τους επιστρέφουν οι Μαρκ Χάρμον (Mark Harmon), Τσαντ Μάικλ Μάρεϊ (Chad Michael Murray), Κριστίνα Βιντάλ (Christina Vidal), Χάιλυ Χάντσον (Haley Hudson), Λουσίλ Σουνγκ (Lucille Soong), Στίβεν Τομπολόφσκι (Stephen Tobolowsky) και Ρόζαλιντ Τσάο (Rosalind Chao).

Οι Τζούλια Μπάτερς (Julia Butters), Μάνι Χασίντο (Manny Jacinto), Μαϊτρέγι Ραμακρίσναν (Maitreyi Ramakrishnan) και Σοφία Χάμονς (Sophia Hammons) είναι τα νέα μέλη που θα συμμετέχουν στο σίκουελ.

Προς το παρόν η Disney δεν έχει αποκαλύψει λεπτομέρειες για την πλοκή της συνέχειας της αγαπημένης κωμωδίας του 2003, η οποία ήταν βασισμένη στο μυθιστόρημα που έγραψε η Μέρι Ρότζερς και κυκλοφόρησε το 1972. Η πρωτότυπη ταινία σημείωσε εισπράξεις άνω των 160 εκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως με μόλις 20 εκατομμύρια δολάρια προϋπολογισμό, όπως αναφέρει το Variety.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Νίσα Γκανάτρα (Nisha Ganatra) ενώ ο 'Αντριου Γκαν (Andrew Gunn) επιστρέφει στη παραγωγή και θα είναι μαζί με την βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό και την Κριστίν Μπέρρ (Kristin Burr).

Το «Freaky Friday 2» αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2025.

γυρίσματαΛίντσεϊ ΛόχανΤζέιμι Λι Κέρτις