Σινεμά|08.07.2024 18:10

Προβολή και συζήτηση της ταινίας TACK της Βάνιας Τέρνερ στον Θερινό Κινηματογράφο Λαΐς

Newsroom

Το Διοικητικό Συμβούλιο του WIFT.GR προσκαλεί όλους στο καλοκαιρινό του event, μια συνάντηση για τα μέλη και τις/ους φίλες/ους μας, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024 στις 19:30, στο Θερινό Κινηματογράφο Λαΐς στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος, με ελεύθερη είσοδο.

Όπως αναφέρει «είναι μια ευκαιρία να βαθύνουμε τη δικτύωση μας σε ένα ευχάριστο και δροσερό περιβάλλον, για να γνωριστούμε καλύτερα μεταξύ μας, να μοιραστούμε σκέψεις για πράγματα που θέλουμε να κάνουμε, να ανταλλάξουμε ιδέες και γνώμες, να αναζητήσουμε πιθανές επαγγελματικές συνέργειες. Πιστεύουμε ότι οι συναντήσεις μας εξελίσσονται πάντα γόνιμα και ανοίγουν παράθυρα ενίσχυσης της γυναικείας δημιουργικότητας στον κλάδο».

Αμέσως μετά τη συνάντηση, στις 21:00, θα ακολουθήσει η δωρεάν προβολή της ταινίας της Βάνιας Τέρνερ «Tack», που απέσπασε μεταξύ άλλων σημαντικών διακρίσεων και το βραβείο WIFT GR στο πλαίσιο του 26ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.

Την ταινία θα προλογίσει η Πρόεδρος του WIFT GR, Μαρία Λούκα και μετά την προβολή της θα ακολουθήσει συζήτηση με τη σκηνοθέτρια της ταινίας Βάνια Τέρνερ, τη Σοφία Μπεκατώρου, και την Αντιπρόεδρο του WIFT GR, Νιόβη Αναζίκου.

Σοφία Μπεκατώρουειδήσεις τώραMeTooσεξουαλική κακοποίησηΤαινιοθήκη της Ελλάδος