Σινεμά|24.07.2024 19:40

Στη δημοσιότητα το επίσημο πόστερ της νέας σεζόν του «Only Murders in the Building»

Newsroom

Το Disney+ αποκάλυψε το επίσημο πόστερ του τέταρτου κύκλου της πρωτότυπης σειράς «Only Murders in the Building». Η βραβευμένη με Emmy, πρωτότυπη, κωμική σειρά, από την 20th Television, με πρωταγωνιστές τους Steve Martin, Martin Short και Selena Gomez, επιστρέφει στις 27 Αυγούστου. 

Στον τέταρτο κύκλο του «Only Murders in the Building», η ερασιτεχνική podcasting τριάδα, παλεύει με τα συγκλονιστικά γεγονότα που συνέβησαν στο φινάλε του τρίτου κύκλου, γύρω απο την κασκαντέρ και φίλη του Τσάρλς, Σάζ Πατάκι.

Ενώ συνεχίζουν να αναρωτιούνται εάν η Σάζ ή ο Τσάρλς ήταν το υποψήφιο θύμα, η έρευνά τους, τους οδηγεί στο Λος Άντζελες, όπου ένα στούντιο του Χόλιγουντ, ετοιμάζει μια ταινία για το podcast «Only Murders».

Καθώς ο Τσαρλς, ο Όλιβερ και η Μέιμπελ (τους οποίους υποδύονται οι Steve Martin, Martin Short και Selena Gomez), επιστρέφουν στη Νέα Υόρκη, ξεκινούν ένα ακόμη πιο επικό ταξίδι, διασχίζοντας τον προαύλιο χώρο του Arconia, για να ξεδιπλώσουν τα καλά κρυμμένα και διεστραμμένα μυστικά της ζωής των ενοίκων.

Disney+Στιβ ΜάρτινΣελίνα Γκόμεζpodcast