Σινεμά|25.07.2024 11:20

«A Complete Unknown»: Ο Timothee Chalamet ως Bob Dylan τραγουδά το «A Hard Rain’s Gonna Fall» στο πρώτο τρέιλερ της ταινίας

Newsroom

Ένα εντυπωσιακό teaser είδε το φως της δημοσιότητας για τη νέα παραγωγή του Αμερικανού σκηνοθέτη Τζέιμς Μάνγκολντ (James Mangold), «A Complete Unknown». Πρόκειται για μια μουσική βιογραφική ταινία εμπνευσμένη από τη ζωή του Μπομπ Ντίλαν με τον Τίμοτε Σαλαμέ (Timothee Chalamet) να τον υποδύεται.

Το κλιπ των Disney και Searchlight το οποίο αφηγείται ο Εντουαρντ Νόρτον (Edward Norton) παρουσιάζει για πρώτη φορά τον διάσημο πρωταγωνιστή ως Ντίλαν να περπατά στους δρόμους της Νέας Υόρκης, περνώντας από τα παλιά του στέκια, πριν καταλήξει στη σκηνή για να ερμηνεύσει ζωντανά το «A Hard Rain's Gonna Fall».

Η υπόθεση της ταινίας

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της ταινίας «στο Newport Folk Festival του 1965, ο νεαρός Μπομπ Ντίλαν αναστατώνει τη φολκ μουσική σκηνή, υιοθετώντας τον ηλεκτρικό ήχο και αναδεικνύοντας τη ροκ ως τη φωνή μιας ολόκληρης γενιάς, ορίζοντας μια από τις πιο μεταμορφωτικές στιγμές της μουσικής του 20ού αιώνα».

Το καστ συμπληρώνουν οι Ελ Φάνινγκ (Elle Fanning), Έντουαρντ Νόρτον (Edward Norton), Μόνικα Μπαρμπάρο (Monica Barbaro) και Γουίλ Χάρισον (Will Harrison) μεταξύ άλλων. Η ταινία είναι βασισμένη στο βιβλίο του Ελάιτζα Γουόλντ (Elijah Wald) «Dylan Goes Electric» που κυκλοφόρησε το 2015 σε σενάριο που έγραψε ο σκηνοθέτης με τον Τζέι Κοκς (Jay Cocks).

Σύμφωνα με το Variety, τα γυρίσματα του «A Complete Unknown» ξεκίνησαν τον Μάρτιο στην Νέα Υόρκη και το Νιου Τζέρσεϊ, ενώ η πρεμιέρα έχει οριστεί για τον Δεκέμβριο.

Ελ ΦάνινγκΤιμοτέ ΣαλαμέΜπομπ ΝτίλανΈντουαρντ Νόρτον