Σινεμά|26.07.2024 13:40

Fantastic Four: Στην κυκλοφορία τα πρώτα στιγμιότυπα της νέας ταινίας

Newsroom

Ο Πέδρο Πασκάλ (Pedro Pascal) έδωσε τις πρώτες εικόνες από το πρωταγωνιστικό καστ της ταινίας «The Fantastic Four» της Marvel. Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρωταγωνιστής του «The Last of Us» κοινοποίησε στιγμιότυπα με τους συμπρωταγωνιστές του και τα συνόδευσε γράφοντας στη λεζάντα την φράση: «η πρώτη μας αποστολή».

Στη φωτογραφία διακρίνονται ο διάσημος ηθοποιός, ο οποίος θα υποδυθεί τον Reed Richards/Mister Fantastic, η Βανέσα Κίρμπι (Vanessa Kirby) στον ρόλο της Sue Storm/Invisible Woman, ο Εμπον Μος-Μπάκραχ (Ebon Moss-Bachrach) στον ρόλο του Ben Grimm/The Thing και ο Τζόζεφ Κουίν (Joseph Quinn) ως Johnny Storm/Human Torch.

 

Στο καστ της ταινίας περιλαμβάνονται επίσης η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα και Emmy Τζούλια Γκάρνερ (Julia Garner) και ο Πολ Γουόλτερ Χάουζερ (Paul Walter Hauser). Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Ματ Σάκμαν (Matt Shakman) σε σενάριο των Τζος Φρίντμαν (Josh Friedman), Τζεφ Κάπλαν (Jeff Kaplan) και Ιαν Σπρίνγκερ (Ian Springer).

Τι γνωρίζουμε για την υπόθεση της ταινίας

Ο επικεφαλής των Marvel Studios, Κέβιν Φέιγκ (Kevin Feige) αποκάλυψε σε συνέντευξή του ότι η ταινία θα διαδραματίζεται σε ένα εναλλακτικό σύμπαν τη δεκαετία του ΄60. «Ο σκηνοθέτης μας, Ματ Σάκμαν έχει ήδη μετακομίσει στο Λονδίνο και ξεκινάμε τα γυρίσματα στα τέλη Ιουλίου. Πλάκα έχει, ξεκινάμε τα γυρίσματα τη Δευτέρα μετά το Comic-Con», δήλωσε στο Official Marvel Podcast.

«Είμαι ενθουσιασμένος γιατί αυτοί οι χαρακτήρες είναι βασικοί, είναι θρυλικοί πυλώνες του σύμπαντος της Marvel, με τους οποίους δεν είχαμε ποτέ την ευκαιρία να ασχοληθούμε ή να εξερευνήσουμε... με τον τρόπο που κάνουμε αυτή την ταινία. Επομένως, είμαι πολύ χαρούμενος», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με το Deadline, η αγαπημένη οικογένεια της Marvel, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 25 Ιουλίου του 2025.

Βανέσα ΚέρμπιFantastic Fourταινία