Σινεμά|26.07.2024 18:40

The Estate: Η Vanessa Redgrave συμπρωταγωνιστεί με τον σύζυγό της, Franco Nero σε νέο θρίλερ

Newsroom

Η κορυφαία σταρ του Χόλιγουντ Βανέσα Ρεντγκρέιβ (Vanessa Redgrave) και ο σύζυγός της Φράνκο Νέρο (Franco Nero) πρωταγωνιστούν στο κοινωνικό θρίλερ «The Estate», σύμφωνα με πληροφορίες του Deadline.

Η ταινία καταγράφει την ιστορία «της αριστοκρατικής οικογένειας των Wellsleys οι οποίοι δεν μπορούν να σώσουν το oικογενειακό τους κτήμα λόγω χρεών. Καθώς αγωνίζονται να βρουν μια λύση, μια σειρά από δυσάρεστες εμφανίσεις αρχίζουν να τους στοιχειώνουν, αναγκάζοντάς τους να αντιμετωπίσουν τις βαθιές αδικίες που οι ίδιοι και άλλοι γαιοκτήμονες, έχουν προκαλέσει».

Το σενάριο, τη σκηνοθεσία και τη παραγωγή υπογράφει ο γιος του διάσημου ζευγαριού, Κάρλο Γκάμπριελ Νέρο (Carlo Gabriel Nero) ενώ τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν τον περασμένο μήνα στην Αγγλία. Το καστ συμπληρώνουν οι Μπομπ Μπάρετ (Bob Barrett), Τζέννιφερ Ουίλτσι (Jennifer Wiltsie), Τζούλιαν Ρίβετ (Julian Rivett) και Πολ Χίλτον (Paul Hilton), μεταξύ άλλων.

Είναι μαζί 57 χρόνια

Η Βανέσα Ρεντγκρέιβ και ο Φράνκο Νέρο γνωρίστηκαν το 1967, όταν πρωταγωνίστησαν στο μιούζικαλ «Camelot» και δύο χρόνια αργότερα απέκτησαν το γιο τους, σκηνοθέτη και συγγραφέα, Κάρλο Γκάμπριελ Νέρο.

Η Ρεντγκρέιβ είναι η μοναδική μέχρι σήμερα Βρετανίδα ηθοποιός που έχει καταφέρει να κερδίσει Όσκαρ, Tony, Ολιβιέ, Χρυσές Σφαίρες, δύο BAFTA, όπως και βραβεία ερμηνείας στις Κάννες.

ταινίαΒανέσα Ρεντγκρέιβ