Σινεμά|28.07.2024 17:43

Ο Robert Downey Jr. επιστρέφει στις ταινίες «Avengers» της Marvel - Ο νέος του ρόλος

Newsroom

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ (Robert Downey Jr.) κατέπληξε τους θαυμαστές της Marvel, καθώς όπως ανακοινώθηκε το Σάββατο θα επιστρέψει ως Doctor Doom σε μια νέα ταινία της σειράς ταινιών των «Avengers». Η μεγάλη αυτή αποκάλυψη έγινε σε μία επίσημη τελετή κόμικ!

Ο θρυλικός ηθοποιός εμφανίστηκε ως ο διαβόητος supervillain με μια πράσινη στολή με μια μάσκα στο πρόσωπό του στο Comic-Con 2024 του Σαν Ντιέγκο το βράδυ του Σαββάτου. Το κατάμεστο κοινό δεν είχε ιδέα ότι ο σταρ βρισκόταν πίσω από την ασημένια μάσκα καθώς στεκόταν μπροστά και στο κέντρο της σκηνής μπροστά από άλλες φιγούρες με κουκούλες.

Η εμφάνιση του που έκανε το κοινό να παραληρεί

Ο Ντάουνι ξαφνικά έβγαλε τη μάσκα του και άνοιξε τα χέρια του σαν φτερά ενώ θριαμβευτικά κοιτούσε το πλήθος. Οι θαυμαστές του ξετρελάθηκαν, ζητωκραύγαζαν και χειροκροτούσαν, τραβώντας πλάνα από αυτή την απίστευτη στιγμή με το κινητό τους.

Ο πρόεδρος της Marvel , Kevin Feige, είχε την τιμή να αποκαλύψει ότι ο μεγάλος σταρ θα έπαιζε ξανά τον ρόλο του Doom στο σίκουελ των «Avengers», με τίτλο «Avengers: Doomsday». Ο Feige αποκάλυψε ότι έρχεται μια δεύτερη επερχόμενη ταινία «Avengers», «Avengers: Secret Wars», και είπε ότι οι αδερφοί Russo θα σκηνοθετήσουν και τις δύο ταινίες.

Ο Doom είναι βασικός εχθρός των Fantastic Four, μιας ομάδας τεσσάρων υπερηρώων που αποτελούν ένα από τα πιο φιάσημα κόμικ της Marvel, αλλά η τελευταία μεταφορά τους στη μεγάλη οθόνη αποτέλεσε τρομακτική αποτυχία. Ο Doom είναι γνωστός ως μια επιστημονική ιδιοφυΐα με τεράστιο εγώ και λαχτάρα για εξουσία. Φοράει μάσκα για να καλύψει τα σημάδια που επηρέασαν την καλή του εμφάνιση κάποια στιγμή.

MarvelηθοποιόςAvengersΡόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ