Σινεμά|29.07.2024 21:15

«The Penguin»: Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ της νέας σειράς με πρωταγωνιστή τον Colin Farrell

Newsroom

Kυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ της νέας σειράς του HBO, «The Penguin», με πρωταγωνιστή τον Κόλιν Φάρελ (Colin Farrell). Ο 48χρονος ηθοποιός εμφανίζεται εντελώς αγνώριστος ως Οζ Κομπ ή αλλιώς ο Πιγκουίνος στο τρέιλερ, το οποίο προσφέρει στους θεατές μια γεύση από την επερχόμενη σειρά των οκτώ επεισοδίων της DC, που βασίζεται στον αντίπαλο του Μπάτμαν.

Το «Penguin» ακολουθεί τα γεγονότα που διαδραματίζονται μετά την ταινία του 2022, «The Batman», στην οποία πρωταγωνιστούσαν ο Ρόμπερτ Πάτινσον και η Ζόι Κράβιτζ. Η σειρά ακολουθεί τον χαρακτήρα του Φάρελ, Οζ, να προσπαθεί να κυριαρχήσει στον κόσμο του εγκλήματος στο Γκόθαμ.

Ο ηθοποιός εμφανίστηκε μάλιστα στο Comic-Con στο Σαν Ντιέγκο αυτό το Σαββατοκύριακο, όπου παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το νέο τρέιλερ.

Στη σειρά εμφανίζονται επίσης οι Ρένζι Φελίζ, Μάικλ Κέλι, Σοχρέχ Αγκντασλού και Ντέιντρε Ο' Κόνελ, μεταξύ άλλων. Ο παραγωγός Ματ Ριβς επιβεβαίωσε επίσης στο Comic-Con ότι ο Φάρελ θα επιστρέψει για την επόμενη ταινία «Batman», τα γυρίσματα της οποίας ξεκινούν το 2025.

Δείτε το εντυπωσιακό τρέιλερ

Το «Penguin» θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου.

HBOBatmanηθοποιόςΚόλιν Φάρελ