Σινεμά|06.08.2024 16:45

The Last of Us: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ για τη δεύτερη σεζόν της σειράς - Πότε κάνει πρεμιέρα

Newsroom

Το πολυαναμενόμενο τρέιλερ για τη δεύτερη σεζόν της σειράς «The Last of Us» κυκλοφόρησε, αφήνοντας τους θαυμαστές ν' ανυπομονούν για όσα έρχονται.

Η πλατφόρμα Max ανέβασε το τρέιλερ στο YouTube, προσφέροντας στους θεατές μια πρώτη γεύση από τη νέα σεζόν. Αν και το βίντεο είναι σύντομο και γεμάτο με γρήγορες εναλλαγές σκηνών, οι γνώστες του δημοφιλούς βιντεοπαιχνιδιού θα αναγνωρίσουν τόσο παλιούς όσο και νέους χαρακτήρες.

Μια ευχάριστη έκπληξη είναι η συμμετοχή της ηθοποιού Κάθριν Ο'Χάρα, που ενσαρκώνει έναν νέο χαρακτήρα, ο οποίος δεν υπήρχε στο παιχνίδι. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν οι Πέδρο Πασκάλ και Μπέλα Ράμσι ως Τζόελ και Έλι αντίστοιχα, ενώ ο Γκάμπριελ Λούνα θα επαναλάβει τον ρόλο του Τόμι.

Στο καστ προστίθενται επίσης νέοι ηθοποιοί, όπως η Κέιτλιν Ντέβερ ως Άμπι, η Ιζαμπέλα Μερσέντ ως Ντίνα και η Τάτι Γκαμπριέλ ως Νόρα.

Μέχρι στιγμής, παραμένει αδιευκρίνιστο αν η πλοκή θ' ακολουθήσει πιστά το βιντεοπαιχνίδι ή αν θα υπάρξουν νέες προσθήκες, όπως συνέβη και στον πρώτο κύκλο. 

Η πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν αναμένεται το 2025, χωρίς όμως να έχει ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία. 

HBO Maxτρέιλερβιντεοπαιχνίδι