Σινεμά|19.08.2024 16:10

Deadpool & Wolverine: Γίνεται η πιο πετυχημένη R-rated ταινία όλων των εποχών - Τα εντυπωσιακά έσοδα

Newsroom

Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο σπάει η νέα ταινία της Marvel «Deadpool & Wolverine» με πρωταγωνιστές τους Ράιαν Ρέινολντς (Ryan Reynolds) και Χιου Τζάκμαν (Hugh Jackman) με τον πρώτο να είναι και σεναριογράφος και παραγωγός της ταινίας.

Ξεπερνώντας την ταινία «Joker» του Χοακίν Φίνιξ, το φιλμ της Marvel έγινε η πιο εμπορική R-rated ταινία όλων των εποχών.

Η ιστορική ανάρτηση της εταιρείας παραγωγής

Με ένα μήνυμα στο Twitter - X, τα Marvel Studios μοιράστηκαν ένα σημείωμα από το γραφείο του προέδρου τoυς, Κέβιν Φέιγκ, που ευχαριστεί το κοινό. 

«Ευχαριστούμε που κάνατε την πρώτη R-rated ταινία της Marvel την μεγαλύτερη όλων των εποχών. Είναι φανταστικό να βλέπουμε ότι το κοινό αγαπά αυτήν την ταινία, όσο την αγαπήσαμε κι εμείς όταν τη φτιάχναμε. Όλες αυτές οι συζητήσεις άξιζαν τον κόπο» γράφει το σημείωμα από το γραφείο του Φέιγκ.

Η ταινία έχει ήδη ξεπεράσει τα 1,04 δισεκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office, εκθρονίζοντας το Joker που κατείχε το ρεκόρ με 1,03 δισεκατομμύρια δολάρια.

R-rated ταινία, είναι το φιλμ που το Αμερικανικό Συμβούλιο Κινηματογραφικών Αξιολογήσεων (MPAA) έχει κρίνει κατάλληλη μόνο για θεατές άνω των 17 ετών. Για το γεγονός ότι η ταινία ανήκει στην κατηγορία R-rated, ο Φέιτζ είχε εξηγήσει ότι «υπάρχουν βωμολοχίες και αίμα».

MarvelDeadpoolΧοακίν ΦίνιξΡάιαν ΡέινολντςWolverineΧιού Τζάκμαν