Σινεμά|27.08.2024 15:56

Emily In Paris: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ για το δεύτερο μισό του τέταρτου κύκλου

Newsroom

Στον αέρα είναι ήδη το πρώτο μισό της τέταρτης σεζόν της πολύ πετυχημένης σειράς του Netflix, «Emily in Paris». Οι χρήστες της πλατφόρμας έχουν την ευκαιρία να δουν τα πρώτα πέντε επεισόδια, με το δεύτερο μισό να κυκλοφορεί στις 12 Σεπτεμβρίου.

Το τρέιλερ με άρωμα Ρώμης δόθηκε στη δημοσιότητα εχθές από την εταιρεία παραγωγής, η οποία προϊδέασε το κοινό για το τι ακολουθεί στα υπόλοιπα πέντε επεισόδια αυτού του τέταρτου κύκλου.

Το τρέιλερ και η υπόθεση

Στο τρέιλερ που δόθηκε από το Netflix βλέπουμε την Έμιλι και τον Γκαμπριέλ να έχουν προβλήματα στη σχέση τους, και η Καμίλ που περιμένει το μωρό του σεφ, να το απολαμβάνει.

Την ίδια ώρα, στη δουλειά της Έμιλι εμφανίζεται ένα νέο πρόσωπο από την Αμερική, ενώ η παρουσία του Ιταλού Μαρτσέλο Μουρατόρι θα φέρει ανατροπές. Η Έμιλι ταξιδεύει μαζί του στη Ρώμη, συνδυάζοντας διακοπές και δουλειά, και ένα ειδύλλιο γεννιέται μεταξύ τους.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς Λίλι Κόλινς (Lily Colins) ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα του δευτερού αυτού μισού θέλοντας να..«ανοίξει την όρεξη» των θαυμαστών της.

 

NetflixτρέιλερΛίλι Κόλινς