Σινεμά|29.08.2024 22:00

Ο Bad Bunny θα πρωταγωνιστήσει σε αστυνομικό θρίλερ

Newsroom

Ο βραβευμένος με Γκράμι σούπερ σταρ Bad Bunny θα πρωταγωνιστήσει στο αστυνομικό θρίλερ της Sony Pictures «Caught Stealing». Αποτελεί την τελευταία προσθήκη στο καστ όπου ηγείται ο Όστιν Μπάτλερ (Austin Butler).

Η ταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Τσάρλι Χιούστον (Charlie Huston), ο οποίος έγραψε και το σενάριο. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Ντάρεν Αρονόφσκι (Darren Aronofsky) και μαζί με τον Μπάτλερ πρωταγωνιστούν οι Ζόι Κράβιτζ (Zoe Kravitz), Ρετζίνα Κινγκ (Regina King), Ματ Σμιθ (Matt Smith), Λιβ Σράιμπερ (Liev Schreiber) και Γουίλ Μπριλ (Will Brill).

Η ταινία ακολουθεί τον Hank Thompson(Μπάτλερ), έναν εξαντλημένο πρώην παίκτη του μπέιζμπολ, καθώς αναγκάζεται να μπλεχτεί σε μια άγρια μάχη για επιβίωση στον εγκληματικό υπόκοσμο της Νέας Υόρκης της δεκαετίας του '90.

Την παραγωγή έχει αναλάβει ο σκηνοθέτης μέσω της Protozoa Pictures.

Συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία

Ο Πορτορικανός καλλιτέχνης Bad Bunny ολοκλήρωσε πρόσφατα την περιοδεία του «Most Wanted Tour», η οποία απέφερε περίπου 208 εκατ. δολάρια, πουλώντας περισσότερα από 700.000 εισιτήρια. Το τελευταίο του άλμπουμ, «Nadie Sabe Lo Que Va a Pasar Manana», έκανε το ντεμπούτο του στο Νο.1 του Billboard 200 και έγινε το άλμπουμ με τις περισσότερες ροές της χρονιάς στο Spotify τόσο σε μία ημέρα όσο και σε μία εβδομάδα.

Έκανε το ντεμπούτο του στην μικρή οθόνη το 2021 στη σειρά του Netflix «Narcos: Mexico» ενώ πρωταγωνίστησε στην ταινία «Cassandro» της Amazon, στο πλευρό του Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ (Gael Garcia Bernal).

ταινίαΖόι ΚράβιτςΡετζίνα ΚινγκΌστιν Μπάτλερ