Σινεμά|17.09.2024 15:15

Emily In Paris: Ανακοινώθηκε η 5η σεζόν - Οι πρώτες πληροφορίες

Newsroom

Η τέταρτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix «Emily In Paris» είναι πια ολόκληρη στον «αέρα» αφήνοντας πολλά αναπάντητα ερωτήματα, καθώς η ηρωίδα βρέθηκε με νέα δουλειά και νέο ερωτικό ενδιαφέρον στη Ρώμη.

Αλλά εκεί που νομίζαμε ότι η Εμιλι και ο Γάλλος πρώην της Γκάμπριελ (Lucas Bravo) είχαν τελειώσει οριστικά, η πόρτα αυτού του ειδυλλίου έμεινε (ξανά) ανοιχτή, καθώς ο τελευταίος ορκίστηκε να τρέξει στην Ιταλία για να πει στην Εμιλι ότι είναι ερωτευμένος μαζί της. Φυσικά και η απάντηση δεν ήρθε στην τέταρτη σεζόν, γι’ αυτό και προετοιμάζεται και πέμπτη.

Η επίσημη ανακοίνωση 

Η πρωταγωνίστρια της σειράς, Λίλι Κόλινς (Lily Collins) ανακοίνωσε τα καλά νέα στην εκπομπή Good Morning America του ABC στις 16 Σεπτεμβρίου.

«Για πρώτη φορά μπορώ να μιλήσω για το γεγονός ότι θα υπάρξει πέμπτη σεζόν», αποκάλυψε εκστασιασμένη. «Οι ηθοποιοί το καταλάβαμε μόνοι μας, οπότε αυτή είναι μια ολοκαίνουργια πληροφορία για όλους. Ελπίζω πραγματικά ότι στην πέμπτη σεζόν θα μπορέσουμε να εξερευνήσουμε περισσότερο την Ιταλία».

«Η Εμιλι θα έχει παρουσία στη Ρώμη», δήλωσε ο δημιουργός και παραγωγός Ντάρεν Σταρ. «Αυτό δε σημαίνει, βέβαια, ότι δε θα είναι και στο Παρίσι».

Η τέταρτη σεζόν είδε την Εμιλι να αποκτά νέο ρόλο ως επικεφαλής της γαλλικής εταιρείας μάρκετινγκ στη Ρώμη και να ξεκινάει σχέση με τον νέο της αγαπημένο και Ιταλό διευθυντή μόδας Marcello Muratori (Eugenio Franceschine).

«Ο Marcello είναι μια εντελώς άλλη περιπέτεια που θέλουμε για την Εμιλι, επειδή τελικά θέλουμε να αποκτήσει την καλύτερη ισορροπία μεταξύ εργασίας και ζωής», δήλωσε η Κόλινς. «Θέλουμε η Εμιλι να είναι σε θέση να χαμογελάει χωρίς όρους. Θέλουμε να τη δούμε πέρα από τη λειτουργία των διακοπών της. Εκείνος έρχεται σε αυτή την τέλεια στιγμή».

Λίγο αργότερα επιβεβαίωσε την είδηση και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία στην οποία πίνει espresso και γράφει στη λεζάντα: «Δεν υπάρχει μέρος σαν τη Ρώμη».

 

Ταυτόχρονα, στον επίσημο λογαριασμό της σειράς στη δημοφιλή πλατφόρμα ανέβηκε ανάρτηση που ανακοινώνει επίσημα την πέμπτη σεζόν. «Είναι επίσημο: Η Emily In Paris επιστρέφει για την 5η σεζόν!», γράφει η λεζάντα δίπλα σε μια φωτογραφία της Lily Collins να πίνει καφέ.

NetflixΛίλι Κόλινς