Σινεμά|20.09.2024 14:55

Wednesday: Ερχεται ο δεύτερος κύκλος της σειράς το 2025 - Το πρώτο βίντεο

Newsroom

Κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο teaser για τη 2η σεζόν του «Wednesday», το οποίο μας δίνει μία πρώτη γεύση από τι θα παρακολουθήσουμε στο νέο αυτό κύκλο επεισοδίων.

Στο σύντομο κλιπ, φαίνεται η πρωταγωνίστρια Τζένα Ορτέγκα (Jenna Ortega) που επιστρέφει ως η αγαπημένη βασίλισσα του κακού, με την υπόλοιπη οικογένεια Άνταμς να την ακολουθεί. Δε δίνονται σχεδόν καθόλου πληροφορίες, πέρα από κάποιες εικόνες στα backstage της επιτυχημένης σειράς.

 

Ο Τιμ Μπάρτον (Tim Burton) έχει επίσης ανακοινωθεί ότι θα σκηνοθετήσει τα νέα επεισόδια.

«Αυτή η σεζόν θα είναι καλύτερη και πιο διεστραμμένη από ό,τι μπορείτε να φανταστείτε», λέει η Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς, που υποδύεται τη Μορτίσια Άνταμς. Στο teaser φαίνεται ακόμη η Μορτίσια να πηγαίνει στην Ακαδημία Nevermore και η Wednesday να βγάζει κάποιον λόγο. Στο τέλος επιβεβαιώνεται ότι η νέα σεζόν θα κυκλοφορήσει το 2025.

Οι νεοεισερχόμενοι στο καστ είναι ο Στιβ Μπουσέμι ως Μπάρτι Ντορτ, η Μπίλι Πάιπερ ως Κάπρι, η Έβι Τέμπλετον, ο Όουεν Πέιντερ και ο Νόα Τέιλορ.

Η σειρά έκανε πρεμιέρα τον Νοέμβριο του 2022 και γρήγορα έγινε η δεύτερη αγγλόφωνη σειρά με τις περισσότερες προβολές στο Netflix. Δημιουργοί της είναι οι Άλφρεντ Γκαφ και Μάιλς Μίλερ και εκτελεστικός παραγωγός ο Τιμ Μπάρτον.

Η σειρά απέσπασε δύο υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα, συμπεριλαμβανομένης της καλύτερης τηλεοπτικής σειράς για μιούζικαλ ή κωμωδία και της καλύτερης ηθοποιού σε μιούζικαλ ή κωμωδία για την Ορτέγκα.

Κάθριν Ζέτα ΤζόουνςWednesdayNetflix