Σινεμά|30.09.2024 18:58

Angelina Jolie: Εκθαμβωτική στην πρεμιέρα της ταινίας «Maria» παρέα με τα παιδιά της

Newsroom

Η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) έκλεψε πραγματικά τις εντυπώσεις και τράβηξε όλα τα βλέμματα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης για την πρεμιέρα της ταινίας «Maria» την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στο Alice Tully Hall του Lincoln Center.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός περπάτησε στο κόκκινο χαλί με τρία από τα παιδιά της, τον 20χρονο Παξ, την 19χρονη Ζαχάρα και τον 23χρονο Μάντοξ, στο πλάι της φορώντας ένα αμάνικο λευκό φόρεμα, σε αρχαιοελληνικό στυλ. Η Ζαχάρα φορούσε επίσης ένα λευκό φόρεμα, ενώ ο Παξ φορούσε γκρι κοστούμι και γκρι γραβάτα και ο Μάντοξ μαύρο κοστούμι και μαύρη γραβάτα.

Στη βιογραφική ταινία, η Τζολί μεταμορφώνεται στην αείμνηστη τραγουδίστρια Μαρία Κάλλας και πριν από την εμφάνιση στη Νέα Υόρκη, είχε αποσπάσει θετικότατες κριτικές και χειροκροτήματα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας και στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Telluride.

Για να προετοιμαστεί για το «Maria», το οποίο θα προβληθεί σε επιλεγμένες αίθουσες τον Νοέμβριο και στο Netflix τον Δεκέμβριο, η Τζολί λέγεται πως πέρασε μήνες δουλεύοντας πάνω στη φωνή της και στην κίνηση της.

Σε σκηνοθεσία του Πάμπλο Λορέν – ο οποίος έφερε επίσης στη ζωή το «Jackie» για την Τζάκι Κένεντι και το «Spencer» για την πριγκίπισσα Νταιάνα- το «Maria» περιγράφει λεπτομερώς τη φημισμένη ζωή της τραγουδίστριας πριν από τη μοιραία καρδιακή προσβολή που υπέστη.

Στον αέρα το πρώτο επίσημο τρέιλερ της ταινίας

Πριν από μερικά 24ωρα δόθηκε στη δημοσιότητα και το πρώτο επίσημο τρέιλερ της ταινίας, το οποίο ξεκινάει με τη Μαρία Κάλλας σε μεγαλύτερη ηλικία να περπατάει πάνω σε μια σκηνή, με έναν άντρα να κάθεται στο πιάνο. Η Μαρία κοιτάζει τα άδεια καθίσματα καθώς ανατρέχει στο παρελθόν και τη ζωή της.

Υπάρχει ένα γρήγορο μοντάζ που τη δείχνει νεότερη και πανέμορφη. Εμφανίζεται σε γιοτ με τον Αριστοτέλη Ωνάση, τον πρώην αγαπημένο της και μεγαλύτερο έρωτά της. Στη συνέχεια, τη βλέπουμε στο Παρίσι να κλαίει, να καταρρέει και να δουλεύει στη φωνή της.

ηθοποιόςπριγκίπισσα ΝταϊάναΜαρία ΚάλλαςΤζάκι ΚένεντιΑντζελίνα Τζολί