Σινεμά|04.10.2024 13:50

American Horror Story: Θα επιστρέψει η Sarah Paulson; Τι απαντά

Newsroom

Την ενδεχόμενη επιστροφή στη σειρά «American Horror Story» του Ράιαν Μέρφι προανήγγειλε σε συνέντευξή της η Σάρα Πόλσον, ένα βασικός και αγαπημένος χαρακτήρας στην ανθολογία τρόμου.

Με αφορμή την προώθηση του νέου της θρίλερ «Hold Your Breath» στο Hulu, η ηθοποιός ρωτήθηκε αν θα επέστρεφε στη σειρά.

«To AHS είναι το σπίτι μου»

«Θα ήθελα να το κάνω περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Είναι το σπίτι μου. Από εκεί ξεκίνησα. Και νομίζω ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να επιστρέψω στο American Horror Story. Τα έχω όλα έτοιμα» δήλωσε η Πόλσον.

«Έχω υποδυθεί επτά διαφορετικούς χαρακτήρες μέσα σε επτά χρόνια, το οποίο για μία ηθοποιό είναι το πιο συναρπαστικό και ενδιαφέρον πράγμα. Επίσης, επιτρέπει στο κοινό να είναι έτοιμο για οτιδήποτε πρόκειται να κάνεις επειδή δεν είναι προσκολλημένο σε έναν συγκεκριμένο ρόλο που υποδύεσαι. Αυτό μου έχει δώσει μεγάλη ελευθερία στην καριέρα μου» ανέφερε.

Η πρωταγωνίστρια σημείωσε επίσης ότι η επιστροφή στο AHS θα της επιτρέψει να δουλέψει μαζί με τους «αγαπημένους της συνεργάτες». «Αν μπορώ να συνεργαστώ ξανά με τον Έβαν Πίτερς και τον Μέρφι, θα μου πείτε μόνο τι ώρα να είμαι εκεί και θα είμαι».

Η νέα σειρά που έρχεται στο Hulu με την Σάρα Πόλσον 

Στο νέο της επαγγελματικό βήμα, η Σάρα Πόλσον θα πάρει μέρος στο νέο δικαστικό δράμα του Hulu, «All's Fair» με τις Χάλι Μπέρι, Γκλεν Κλόουζ και Κιμ Καρντάσιαν.

Η σειρά επικεντρώνεται σε ένα δικηγορικό γραφείο στο Λος Άντζελες που αποτελείται μόνο από γυναίκες με την Καρντάσιαν να αναλαμβάνει τον ρόλο μιας επιτυχημένης δικηγόρου διαζυγίων.

American Horror Storyηθοποιόςειδήσεις τώρασειρά