Σινεμά|09.10.2024 20:00

Netflix: Οι 10 πιο δημοφιλέστερες ταινίες και σειρές της εβδομάδας

Newsroom

Όλο και περισσότερες ταινίες και σειρές γίνονται διαθέσιμες εβδομαδιαία στους χρήστες της πλατφόρμας του Netflix, με την εταιρεία παραγωγής να παραδίδει είτε δικό της περιεχόμενο είτε ταινίες και σειρές που έχουν αφήσει ιστορία.

Οι 10 πιο πετυχημένες σειρές της εβδομάδας

Όσον αφορά τις σειρές, στην πρώτη θέση βρίσκεται το «Nobody Wants This», ενώ στη δεύτερη θέση έχει πέσει το «Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story». Την πεντάδα κλείνουν τα «The Perfect Couple», «Emily in Paris» και «Heartstopper». Συνεχίζοντας, οι Έλληνες συνεχίζουν να βλέπουν το «Prison Break», μιας και βρίσκεται 6ο στα charts, ενώ την έβδομη θέση έχει η νέα σεζόν του «Unsolved Mysteries». Τη δεκάδα κλείνουν τα «Love Next Door», «Love is Blind» και «The Resident».

Αναλυτικά η λίστα:

  1. Nobody Wants This
  2. Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story
  3. The Perfect Couple
  4. Emily in Paris
  5. Heartstopper
  6. Prison Break
  7. Unsolved Mysteries
  8. Love Next Door
  9. Love is Blind
  10. The Resident

Οι 10 ταινίες που ξεχώρισαν αυτή τη βδομάδα

Στην κατηγορία των ταινιών και εδώ τα πράγματα έχουν αλλάξει, καθώς η νούμερο 1 ταινία για αυτή την περίοδο είναι το «The Menendez Brothers» με αφορμή την κυκλοφορία και της σειράς. Στη δεύτερη θέση συναντάμε το «The Pope’s Exorcist» και στην τρίτη θέση το «The Platform 2». Το «Trouble» βρίσκεται τέταρτο και στην πέμπτη θέση είναι το «It’s What’s Inside». Στις επόμενες θέσεις έχουμε τα «Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children», «MIB International», «Violent Night», «A True Gentleman» και «Joker».

Αναλυτικά η λίστα:

  1. The Menendez Brothers
  2. The Pope’s Exorcist
  3. The Platform 2
  4. Trouble
  5. It’s What’s Inside
  6. Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children
  7. MIB International
  8. Violent Night
  9. A True Gentleman
  10. Joker
σειρέςNetflixταινίες