Σινεμά|23.10.2024 16:26

The Brutalist: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του φαβορί των Όσκαρ με τον Adrien Brodie

Newsroom

Το πρώτο τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη ταινία «The Brutalist» σε σκηνοθεσία Μπρέιντι Κόρμπετ κυκλοφόρησε από την Α24 και υπόσχεται να καθηλώσει το κοινό του.

Η υπόθεση και η μέρα κυκλοφορίας

Στην ιστορική δραματική ταινία πρωταγωνιστούν ο βραβευμένος με Οσκαρ Έιντριεν Μπρόντι, στον ρόλο ενός ουγγρικής καταγωγής Εβραίου αρχιτέκτονα που μεταναστεύει στις ΗΠΑ το 1947 με τη σύζυγό του Erzsebet, την οποία υποδύεται η Φελίσιτι Τζόουνς.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, «οι ζωές τους αλλάζουν ριζικά όταν συναντούν έναν μυστηριώδη και πλούσιο πελάτη, τον βιομήχανο Harrison Lee Van Buren, ο οποίος αναγνωρίζει το ταλέντο του Toth στην κατασκευή. Αλλά η δύναμη και η κληρονομιά έχουν βαρύ κόστος».

Το σενάριο υπογράφουν ο σκηνοθέτης και η Νορβηγίδα κινηματογραφίστρια Μόνα Φάστβολντ. Το καστ περιλαμβάνει επίσης τους Γκάι Πιρς, Τζο 'Αλγουιν, Ράφι Κάσιντι, Στέισι Μάρτιν, Αλεσάντρο Νίβολα και Έμα Λερντ μεταξύ άλλων.

Η ταινία διάρκειας 3,5 ωρών έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο 81ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας και απέσπασε τον Αργυρό Λέοντα Καλύτερης Σκηνοθεσίας. Σύμφωνα με το Variety, το «The Brutalist» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 20 Δεκεμβρίου.

ταινίαΌσκαρ