Scarlett Johansson: Απέκλεισε οποιοδήποτε ενδεχόμενο να επιστρέψει ξανά το «Black Widow»
Newsroom
Η Σκάρλετ Γιόχανσον (Scarlett Johansson) θέλησε να βάλει τέλος στις έντονες φημολογίες των τελευταίων καιρών και ξεκαθάρισε ότι η «Black Widow» δε θα επιστρέψει στο MCU.
Το οριστικό φινάλε
Σε συνέντευξή της στο InStyle USA η ηθοποιός τόνισε ότι οι θαυμαστές της Marvel πρέπει να ξεχάσουν τη «Natasha Romanoff», την ηρωίδα του MCU που υποδύθηκε στην οθόνη για 11 χρόνια. Σημειώνεται ότι η «Black Widow» θυσίασε τον εαυτό της ώστε να αποκτηθεί η πολυπόθητη Soul Stone, στο «Avengers: Endgame» του 2019.
Αν και η Γιόχανσον επανέλαβε στη συνέχεια τον ρόλο της στο «Black Widow» του 2021, ένα prequel που διαδραματίζεται χρόνια πριν από το «Endgame», δεν σκοπεύει να αναιρέσει τον ηρωικό επίλογο του χαρακτήρα της. «Η Natasha είναι νεκρή. Είναι νεκρή, εντάξει;» δήλωσε η Γιόχανσον σημειώνοντας ότι οι θαυμαστές της παραμένουν πεπεισμένοι ότι κάποια στιγμή θα επιστρέψει στο MCU.
«Απλά δεν θέλουν να το πιστέψουν, και υποστηρίζουν ότι θα μπορούσε να επιστρέψει!», συμπλήρωσε.
Η Αμερικανίδα πρωταγωνίστρια πιστεύει πως ο θάνατος της ηρωίδας της, έχει ένα μεγάλο συμβολισμό, και δεν θα πρέπει να αλλάξει. «Νομίζω ότι η ισορροπία ολόκληρου του σύμπαντος κρατιέται από τα χέρια της. Θα πρέπει να την αφήσουμε να φύγει», εξήγησε η σταρ και προσθέτει. «Έσωσε τον κόσμο. Αφήστε την να έχει τη δική της ηρωική συνθήκη».
Το φετινό καλοκαίρι η Γιόχανσον θα πρωταγωνιστήσει στο «Jurassic World: Rebirth», στο νέο κεφάλαιο του θρυλικού franchise. Μαζί με τους Τζόναθαν Μπέιλι (Jonathan Bailey) και Μαχερσάλα Άλι (Mahershala Ali) η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 2 Ιουλίου.
- Δίκη για το Μάτι: Ενοχή για 12 πρόσωπα ζητά η εισαγγελέας, ανάμεσά τους Δούρου, Καπάκη και στελέχη της Πυροσβεστικής
- Η στιγμή που ο βουλευτής Παπαδόπουλος βανδαλίζει τα έργα τέχνης στην Εθνική Πινακοθήκη: Εξοργιστικό βίντεο
- Τέμπη: Μήνυση από οικογένεια θύματος κατά Κώστα Αχ. Καραμανλή και Χρήστου Σπίρτζη
- Οι κάτοικοι των Εξαρχείων κέρδισαν ξανά: Φεύγουν οι λαμαρίνες του μετρό από Βαλτετσίου και μπλε πολυκατοικία