Σινεμά|03.07.2019 14:56

The Witcher - Netflix: Κυκλοφόρησαν οι πρώτες εικόνες από τη νέα σειρά φαντασίας (pics)

Newsroom

Η νέα σειρά του Netflix βασίζεται στην ομώνυμη σειρά βιβλίων του Αντρντζέι Σαπκόβσκι, η οποία έχει γίνει ήδη video game και είναι ένα επικό παραμύθι σχετικά με τη μοίρα και την οικογένεια.

Η ιστορία εστιάζει στον Γκέραλτ της Ρίβια, ο οποίος είναι ένας μεταλλαγμένος κυνηγός τεράτων και παλεύει να βρει τη θέση του σε έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι συχνά αποδεικνύονται πιο μοχθηροί από τα τέρατα. Όταν όμως το πεπρωμένο τον σπρώχνει προς μία παντοδύναμη μάγισσα και μία νεαρή πριγκίπισσα με ένα επικίνδυνο μυστικό, οι τρεις αυτοί καλούνται να βρουν τον δρόμο τους στην ολοένα και πιο ασταθή Ήπειρο. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο Χένρι Κάβιλ, ενώ μαζί του είναι και οι πρωτοεμφανιζόμενες Άνια Τσαλότρα στον ρόλο της Γιένεφερ και η Φρέγια Αλαν στον ρόλο της πριγκίπισσας Σίρι.  

Γκέραλτ της Ρίβια
H Γιένεφερ
H Σίρι
Χένρι Κάβιλ

Η πρώτη σεζόν της σειράς αποτελείται από οκτώ επεισόδια, με τέσσερα από αυτά, μαζί με τον πιλότο να τα σκηνοθετεί ο Αλίκ Σακχάροβ, σκηνοθέτης και διευθυντής φωτογραφίας του «Game of Thrones», και άλλα δυο η Σαρλότ Μπράντστρουμ, σκηνοθέτης του «Outlander».

Η σειρά «Witcher», ή «Ο Γητευτής», όπως είναι γνωστός στα ελληνικά, θα παρουσιαστεί στο San Diego Comic Con στις 19 Ιουλίου, με συντονίστρια την καταξιωμένη ηθοποιό και μεγάλη sci-fi fan, Ιβέτ Νικόλ Μπράουν και το πάνελ θα περιλαμβάνει τα μέλη του cast Κάβιλ, Σαλότρα και Άλλαν, στο πλευρό της showrunner Λόρεν Σμιτ, υπεύθυνης για τα «Umbrella Academy», «Defenders» και «Daredevil». 

NetflixThe Witcher