Σινεμά | 03.07.2019 18:23

Οι πρωταγωνιστές του «Lion King» αντικρίζουν κατάματα τους «ήρωές» τους (pics)

Newsroom

Η κλασσική ταινία της Disney από το 1994, ζωντανεύει ξανά, αυτή τη φορά σε μια CGI και live action εντυπωσιακή κινηματογραφική μίξη. Ο «Βασιλιάς των Λιονταριών» σε σκηνοθεσία του Τζον Φαβρό, ταξιδεύει μέχρι την αφρικανική σαβάνα, όπου ένας μελλοντικός βασιλιάς γεννιέται. 

Εν όψει της κυκλοφορίας της ταινίας, ο σκηνοθέτης της κωμικής σειράς «Τα Φιλαράκια» έδωσε στη δημοσιότητα επτά νέες φωτογραφίες, όπου οι ηθοποιοί συναντούν τους χαρακτήρες τους. Τις φωνές τους δανείζουν, μεταξύ άλλων, οι Σεθ Ρόγκεν, Ντόναλντ Γκλόβερ, Κίγκαν - Μάικλ Κι και Μπιγιόνσε, ενώ όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία το νέο ριμέικ, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας στις 18 Ιουλίου 2019.

Ο Σίμπα, που έχει σαν πρότυπο τον πατέρα του τον βασιλιά Μουφάσα, λόγω μιας άτυχης στιγμής, αυτοεξορίζεται στη ζούγκλα και ζει το περιβόητο «Χακούνα Ματάτα» με τον Τιμόν και τον Πούμπα. Με την βοήθεια των δύο περίεργων νέων φίλων του, ο Σίμπα πρέπει να ανακαλύψει τον τρόπο για να μεγαλώσει και να πάρει πίσω αυτό που δικαιωματικά του ανήκει.

Αξίζει να αναφερθεί πως τα συνολικά κέρδη της πρωτότυπης ιστορίας κινουμένων σχεδίων που κυκλοφόρησε στη μεγάλη οθόνη το 1994 και «φιλοξενούσε» τραγούδια των Έλτον Τζον και Τιμ Ράις στο soundtrack της, ξεπέρασαν τα 968 εκατομμύρια δολάρια.

Lion KingDisney