Σινεμά|03.03.2020 16:02

Επιστρέφει το «Gossip Girl»: Αυτή θα είναι η διάδοχος της Blake Lively

Newsroom

Ήταν αρχές Ιουλίου, όταν η WarnerMedia ανακοίνωσε πως ετοιμάζει το spin off για την διάσημη τηλεοπτική σειρά «Gossip Girl». Τα νέα επεισόδια θα διαδραματίζονται οχτώ χρόνια μετά τα γεγονότα της αρχικής σειράς και θα επικεντρώνονται σε μια διαφορετική ομάδα εφήβων από το Upper East Side της Νέας Υόρκης. Παράλληλα, η σειρά θα ασχολείται σε μεγάλο βαθμό με το πώς δείχνει σήμερα ο κόσμος, από πού προέρχεται ο πλούτος και τα προνόμια, αλλά και πώς το διαχειρίζεται όλο αυτό ο κάθε άνθρωπος ξεχωριστά

Πρωταγωνίστρια των δέκα νέων ωριαίων επεισοδίων θα είναι η Emily Alyn Lind, η οποία θα υποδυθεί την Aubrey μία έφηβη, η οποία έχει μακροχρόνια σχέση και έχει αρχίσει να αναρωτιέται τι άλλες περιπέτειες κρύβει η ζωή για εκείνη. Μάλιστα, η ίδια έσπευσε να επιβεβαιώσει την είδηση μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram. 

T

Η νεαρή ηθοποιός προέρχεται από καλλιτεχνική οικογένεια καθώς είναι κόρη της Barbara Alyn Woods, που έπαιζε στο «One Tree Hill» και στο «Honey, I Shrunk the Kids».

T
T
T

Στη σειρά, επίσης, θα πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Whitney Peak (The Chilling Adventures of Sabrina), Eli Brown (Pretty Little Liars: The Perfectionists) και Jason Gotay.

T
Gossip GirlΜπλέικ Λάιβλι