Τα εγκλήματα του «Ορέστη» γίνονται τηλεοπτική σειρά στις Φιλιππίνες (vid)
Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της σειράς με τα εγκλήματα του «Ορέστη»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η εγκληματική δράση του κατά συρροή δολοφόνου της Κύπρου, Ορέστης, μεταφέρεται στην μικρή οθόνη και το τρέιλερ που ήδη κυκλοφορεί προκαλεί ανατριχίλα. Στο σοκαρίστικο τρέιλερ, ο πρωταγωνιστής εμφανίζεται με τη στολή της Εθνικής φρουράς της Κύπρου, όπως και ο δράστης των εγκλημάτων στη Μεγαλόνησο, ο οποίος εργαζόταν στον στρατό με τον βαθμό του ίλαρχου.
Η τηλεοπτική σειρά φέρει τον τίτλο «Η Μοίρα» και πολλά από τα γυρίσματα έχουν γίνει στο νησί της Αφροδίτης. Τα εγκλήματα του Ορέστη είχαν προκαλέσει παγκόσμιο σοκ. Οι εικόνες από τις βαλίτσες με τα πτώματα στην κόκκινη λίμνη έκαναν τον γύρο του κόσμου.
Τα πρώτα επεισόδια της σειράς θα προβληθούν άμεσα, ενώ αναμένεται να υπάρξουν αντιδράσεις καθώς έχουν συμπληρωθεί μόλις πέντε μήνες από τα ειδεχθή εγκλήματα του σίριαλ κίλερ. Το τελευταίο θύμα του κηδεύτηκε μόλις χθες.
Νέος γύρος συνομιλιών για την Ουκρανία στο Μαϊάμι: «Η Ουάσιγκτον πρότεινε συνάντηση με Κίεβο και Μόσχα» αποκάλυψε ο Ζελένσκι
Πώς δρούσε το κύκλωμα που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολεία – Βασανιστήρια σε όσους δεν υπάκουαν σε εντολές
«Έμπνευση για εκατομμύρια ανθρώπους»: Πρώτη πτήση στο διάστημα από άτομο σε αναπηρικό αμαξίδιο
Υποψήφιος ξανά για το Hall of Fame ο Παναγιώτης Γιαννάκης – Ποιοι άλλοι προτείνονται
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



