Σοκάρουν οι νέες σκηνές του σίριαλ με τα εγκλήματα του «Ορέστη» (vid)
Η τηλεοπτική σειρά φέρει τον τίτλο «Η Μοίρα» και πολλά από τα γυρίσματα έχουν γίνει στην Κύπρο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Νέα πλάνα από την τηλεοπτική σειρά που προβάλλεται στις Φιλιππίνες και έχει θέμα τον κατά συρροή δολοφόνο της Κύπρου, διέρρευσαν στο διαδίκτυο. Πρόκειται για σκηνές από την τελευταία δολοφονία του Ορέστη και τη σύλληψή του από τους αστυνομικούς.
Η τηλεοπτική σειρά φέρει τον τίτλο «Η Μοίρα» και πολλά από τα γυρίσματα έχουν γίνει στο νησί της Αφροδίτης. Τα εγκλήματα του Ορέστη είχαν προκαλέσει παγκόσμιο σοκ. Οι εικόνες από τις βαλίτσες με τα πτώματα στην κόκκινη λίμνη έκαναν τον γύρο του κόσμου.
Τα πρώτα επεισόδια της σειράς θα προβληθούν άμεσα, ενώ αναμένεται να υπάρξουν αντιδράσεις καθώς έχουν συμπληρωθεί μόλις πέντε μήνες από τα ειδεχθή εγκλήματα του serial killer. Το τελευταίο θύμα του κηδεύτηκε πριν από λίγες ημέρες.
Το νέο άνοιγμα Ζελένσκι στις ΗΠΑ για το Ουκρανικό και οι αιχμές για την Ευρώπη – Σκληρές διαπραγματεύσεις στο Μαϊάμι
Ανυποχώρητοι οι αγρότες: Τα σχέδια για τις γιορτές – Αποφασισμένοι για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων
Αναφορές για πάνω από 500 διαγραμμένες σελίδες από τα αρχεία Έπσταϊν - Σφοδρή πολιτική σύγκρουση για τις νέες αποκαλύψεις
«Δε θέλω να με πλησιάσει ποτέ»: Ασφαλιστικά μέτρα κατά του Νίκου Παππά θα καταθέσει ο Νίκος Γιαννόπουλος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



