Πολιτισμός|30.01.2023 10:08

Η Αθήνα το ρίχνει στον χορό... για καλό σκοπό! Οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στις 18 Φεβρουαρίου

Newsroom

Η Πανελλήνια Ένωση Αναγνωρισμένων Σχολών Χορού (Π.Ε.Α.Σ.ΧΟ) του Υπουργείου Πολιτισμού πραγματοποιεί το 4ο Fete de la Danse (Γιορτή του Χορού) το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023 σε 2 Παραστάσεις (Α’ Παράσταση ώρα έναρξης 17:30 και Β’ Παράσταση ώρα έναρξης 20:15) στο Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας» (πρώην Θέατρο «Ολύμπια» της Εθνικής Λυρικής Σκηνής), σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων και τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού & Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α) και υπό την αιγίδα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ).

Αυτή η μεγάλη γιορτή του Ακαδημαϊκού Χορού που διοργανώνει η Π.Ε.Α.Σ.ΧΟ, δίνει την ευκαιρία να εκφραστεί η Κουλτούρα της Τέχνης του Χορού και του Πολιτισμού μέσα από τα παιδιά, τα οποία είναι οι μελλοντικοί πολίτες της χώρας μας, για ένα φωτεινότερο μέλλον στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

Η Ένωσή μας τοποθετεί σε υψηλή θέση την κοινωνική προσφορά. Για αυτόν τον λόγο, μέρος των εσόδων της εκδήλωσής μας θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό υποστηρίζοντας άπορες οικογένειες.

Το όραμά μας για την εκδήλωση: Τα παιδιά χορεύουν και προσφέρουν!

4o ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ – ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ FETE DE LA DANSE Π.Ε.Α.Σ.ΧΟ
18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023
Α’ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ 17:30
Β’ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ 20:15
Δημοτικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας»
Ακαδημίας 59, Αθήνα 10679

χορόςυπουργείο Πολιτισμούδήμος Αθηναίωνειδήσεις τώρα