Πολιτισμός|28.09.2023 12:07
Απεργία στο Χόλιγουντ: Επανέναρξη των διαπραγματεύσεων μεταξύ ηθοποιών και εταιριών παραγωγών την επόμενη εβδομάδα
NewsroomΔιαπραγματευτές των ηθοποιών που απεργούν στο Χόλιγουντ και των εταιριών κινηματογραφικών παραγωγών θα συναντηθούν για συνομιλίες στις 2 Οκτωβρίου, όπως ανέφεραν χθες οι εμπλεκόμενες πλευρές, σε μία κοινή ανακοίνωσή τους.
Οι ηθοποιοί της ένωσης SAG-AFTRA, της μεγαλύτερης ένωσης στο Χόλιγουντ με 160.000 μέλη, απεργούν από τον Ιούλιο, μετά από την έναρξη της απεργίας των σεναριογράφων στις αρχές Μαΐου.
Η συντεχνία των σεναριογράφων επέτυχε μία προσωρινή συμφωνία με τις εταιρίες κινηματογραφικών παραγωγών, νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα.
Διαβάστε ακόμη
- Η ΕΕ δεν θα μείνει αμέτοχη: Σχεδιάζει περιορισμούς... τύπου «Τραμπ» σε εισαγωγές τροφίμων
- Το ethnos.gr στον Βοτανικό: Η πρόοδος των τελευταίων 10 μηνών, η αλλαγή στο κολυμβητήριο και ο ρεαλιστικός στόχος των εγκαινίων
- Αγωνία για 21χρονο τουρίστα στα Χανιά: Χάθηκαν τα ίχνη του στο Φαράγγι της Σαμαριάς
- Έρχεται το... «Δεν μου αρέσει» στο Instagram; Θα φαίνεται όταν το πατάμε σε αναρτήσεις;