Πολιτισμός|31.08.2024 20:07

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο: Πέθανε η ποιήτρια Κατερίνα Θανοπούλου

Newsroom

Θρήνο στον κόσμο της τέχνης έφερε η είδηση πως η ποιήτρια Κατερίνα Θανοπούλου έφυγε από τη ζωή σήμερα (31/8), μετά από μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο του πνεύμονα.

Όπως δημοσιεύτηκε στο προφίλ της στο Facebook, η αγαπημένη ποιήτρια απεβίωσε σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, με την κόρη και τον σύζυγό της να την αποχαιρετούν με κοινή ανακοίνωση.

«Αγαπημένοι μας φίλοι, σήμερα τα ξημερώματα η αγαπημένη μας Κατερίνα Θανοπούλου, ένας πολύ δυνατός και γεμάτος ζωή άνθρωπος, έφυγε από κοντά μας», αναφέρει η ανάρτηση.

Στη συνέχεια του τελευταίου «αντίο» αναφέρεται: «Ένας κύκλος κλείνει και ανοίγει ένας άλλος όπου μαζί με την Τελίτσα της, το νέο της παραμύθι που τόσο την αντιπροσώπευε και αγαπούσε, ξεκινάει ένα ταξίδι στο Σύμπαν».

«Επιθυμία της ήταν να αποτεφρωθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο. Σύντομα θα ανταμώσουμε όλοι μαζί όμως να την τιμήσουμε με όλα τα δέοντα».

«Η κόρη της Ανθή Παπαδάκη Ο συνοδοιπόρος Γιώργος Ευσταθίου» υπογράφεται.

«Σας ευχαριστούμε θερμά για τις ευχές και την αγάπη που δείχνετε στη μητέρα μου και σε εμάς, όμως, είναι λίγο δύσκολες στιγμές ακόμη οπότε μας συγχωρείτε εάν δεν σηκώσουμε κάποιες φορές το τηλέφωνο», αναφέρεται ακόμα.

θάνατοςποίησηειδήσεις τώρα