Πολιτισμός|15.09.2024 21:30

Πέθανε ο ηθοποιός, Ντίνος Καρύδης

Newsroom

Σε ηλικία 85 ετών πέθανε ο ηθοποιός Ντίνος Καρύδης, πατέρας της Σμαράγδας Καρύδη, γεμίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο γνωστός ηθοποιός έδινε, σύμφωνα με πληροφορίες, για χρόνια μάχη με τον καρκίνο.

Την είδηση του θανάτου του γνωστοποίησε το βράδυ της Κυριακής ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από ανάρτηση που έκανε.

«Αγαπημένε μου φιλε Καληνύχτα για πάντα! Ήσουν από τους πιο γλυκούς ανθρώπους που γνώρισα και με έλεγες πάντα ανηψάκι σου από τότε που στα στούντιο της ΕΡΤ το 80 γνωριστήκαμε, αγαπηθήκαμε κ μας ένωσε βαθειά οικογενειακή φιλία.. Το ταλέντο και το χιούμορ σου αστειρευτα! Η αγάπη για όλους εμάς μα κυρίως για την Τζούλια σου κ την Σμαράγδα σου υπέρμετρη.. Κι η Σμαράγδα αξία κόρη τέτοιων γονιών. Θα σε αγαπαμε πάντα και θα’σε αποχαιρετησουμε την Τρίτη 1.30 από το κοιμητήριο Ζωγραφου..Καλό ταξίδι λατρευτε μας’Ντινάκο και θερμα συλλυπητήρια στα 2 σου αγαπημένα πλάσματα..» γράφει στην ανάρτησή του ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ποιος ήταν ο Ντίνος Καρύδης

Ο Ντίνος (Κωνσταντίνος) Καρύδης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 27 Οκτωβρίου του 1938. Ήταν Έλληνας ηθοποιός της τηλεόρασης, του κινηματογράφου και του θεάτρου.

Ήταν πατέρας της γνωστής ηθοποιού Σμαράγδας Καρύδη και σύζυγος της επίσης ηθοποιού Τζούλιας Αργυροπούλου.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Όντας αριστούχος της Δραματικής Σχολής Αθηνών, ξεκίνησε σύντομα την καριέρα του στο θέατρο. Στη συνέχεια, συμμετείχε σε πολλές κινηματογραφικές παραγωγές, καθώς και σε τηλεοπτικά προγράμματα.

θάνατοςηθοποιόςΣμαράγδα ΚαρύδηΝτίνος Καρύδηςειδήσεις τώρα