Αναστολή εκδηλώσεων στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
Η επιστροφή των εισιτηρίων θα γίνει με τον ίδιο τρόπο που αγοράστηκαν🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αναστέλλονται όλες οι προγραμματισμένες συναυλίες και παραστάσεις του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, συμπεριλαμβανομένης και της συναυλίας «Bach» του 4ου Φεστιβάλ Μπαρόκ Μουσικής, που επρόκειτο να δοθεί απόψε, 30 Οκτωβρίου, μετά την υπαγωγή της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης στο Επίπεδο 4 του Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας.
Η αναστολή των εκδηλώσεων θα διαρκέσει όσο και η παραμονή της περιοχής στο συγκεκριμένο επίπεδο αυξημένου κινδύνου. Η επιστροφή των εισιτηρίων θα γίνει με τον ίδιο τρόπο που αγοράστηκαν. Στην περίπτωση αγοράς μέσω διαδικτύου, το αντίτιμο θα πιστωθεί αυτόματα στην κάρτα με την οποία αγοράστηκαν.
Διαβάστε ακόμη
Τραγωδία στη Βόρεια Μακεδονία: Τουλάχιστον 50 νεκροί από τη φωτιά σε νυχτερινό κέντρο - Επικοινωνία Γεραπετρίτη με Μουτσούνσκι
Μπούμερανγκ κατά των ΗΠΑ ο εμπορικός πόλεμος που ξεκίνησε ο Τραμπ - Γιατί ο ενθουσιασμός των επενδυτών δεν κράτησε πολύ
ΕΝΦΙΑ 2025: Πώς να διορθώσετε λάθη για μικρότερο φόρο - Τα SOS στο Ε9
Κωνσταντινούπολη: Μια γαστρονομική αυτοκρατορία από μόνη της
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr