Στους 102 οι νεκροί από κορονοϊό στην Ελλάδα - Κατέληξε γυναίκα στην Αλεξανδρούπολη
Η άτυχη γυναίκα κατέληξε το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αλλη μια γυναίκα έχασε τη μάχη για τη ζωή από τον κορονοϊό ανεβάζοντας τον αριθμό των θανόντων στη χώρα μας στους 102. Μια 86χρονη γυναίκα είναι το νέο θύμα της πανδημίας, καθώς κατέληξε το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης στην Αλεξανδρούπολη. Τη Μεγάλη Τρίτη (14/4) στην καθιερωμένη ενημέρωση ο Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε πως υπάρχουν 25 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα και συνολικά 2.170.
O συνολικός αριθμός των κρουσμάτων έφτανε μέχρι χθες στα 2.170. Μέχρι τώρα, όπως είπε ο κ. Τσιόδρας, στις ΜΕΘ νοσηλεύονται 76 άτομα, με μέση ηλικία τα 68 έτη. Εξ αυτών 17 είναι γυναίκες και όλοι οι υπόλοιποι άνδρες, ενώ το 80% έχει υποκείμενο νόσημα ή ηλικία άνω των 70.
Διαβάστε ακόμη
Δεν άνοιξαν τα διόδια του Ωραιοκάστρου: «Δική σας η ευθύνη», είπαν στους αγρότες - Μοιράζουν όσπρια και λαχανικά στους οδηγούς
Έφοδος του ΣΔΟΕ στα γραφεία του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών για έλεγχο στα οικονομικά
Από το Χαλιφάτο στο διαδίκτυο: Η «ψηφιακή γενιά των λύκων» και το νέο, τρομακτικό, πρόσωπο του ISIS
Κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών σε σχολείο: Καλούσαν τους ανήλικους να βγουν να πουλήσουν την ώρα του μαθήματος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



