Αιγαίο: Μπαράζ 25 παραβιάσεων από τουρκικά μαχητικά και δυο εμπλοκές
Σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ, τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Λάδι στη φωτιά» των ελληνοτουρκικών σχέσεων συνεχίζει να ρίχνει η Άγκυρα, καθημερινά, με παραβιάσεις στο Αιγαίο.
Η τουρκική αεροπορία προχώρησε σήμερα σε νέο μπαράζ παραβιάσεων στον ελληνικό εναέριο χώρο. Πιο συγκεκριμένα, 8 τουρκικά μαχητικά F-16 πραγματοποίησαν 25 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου ενώ σε δύο περιπτώσεις σημειώθηκαν και εμπλοκές, με τα ελληνικά αεροσκάφη που σηκώθηκαν για να τα αναχαιτίσουν.
Τέσσερα από τα τουρκικά μαχητικά που πέταξαν σε Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο ήταν οπλισμένα ενώ όπως αναφέρει το ΓΕΕΘΑ πάνω από το αρχιπέλαγος πέταξαν σήμερα και δύο τουρκικά ελικόπτερα. Τα τουρκικά αεροσκάφη προέβησαν και σε 6 παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών.
Σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ, τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.
«Έκαναν μπάζωμα α λα Τέμπη»: Καταγγελία κτηνοτρόφου για υγειονομική βόμβα μετά τη θανάτωση των ζώων του
Ο Τραμπ κλείνει το μάτι στους μελανοχίτωνες της Ευρώπης
Το παραμύθι των Χριστουγέννων – Κάποτε οι συγγραφείς, μάς αποκάλυπταν την ζοφερή πραγματικότητα, τώρα μόνο απατηλή λάμψη
Οι επιστήμονες προειδοποιούν για δυναμική μετάδοση της γρίπης κατά τις γιορτές - Έξαρση τις επόμενες ημέρες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



