Καιρός: Πού αναμένονται καταιγίδες από το απόγευμα - Υψηλή συγκέντρωση σκόνης
Βροχές και καταιγίδες στα βόρεια, υψηλή συγκέντρωση αφρικανικής σκόνης στα νότια της χώρας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει σήμερα Τρίτη ο καιρός, με βροχές και καταιγίδες να αναμένονται στα κεντρικά και βόρεια.
Η αστάθεια που επικρατεί στην ατμόσφαιρα, σύμφωνα με το meteo.gr θα οδηγήσει στην εκδήλωση τοπικών καταιγίδων μικρής διάρκειας στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα τις απογευματινές ώρες της Τρίτης 16/06 και κυρίως στα ορεινά. Τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα σταματήσουν, όμως και αύριο Τετάρτη 17/06 αναμένεται να εκδηλωθούν καταιγίδες στις ίδιες περιοχές ήδη από τις προμεσημβρινές ώρες.

Στην Νότια Ελλάδα το πρωί της Τρίτης 16/06 παρατηρείται υψηλή συγκέντρωση αφρικανικής σκόνης, όπως μπορείτε να διακρίνετε και στη δορυφορική εικόνα του Χάρτη 2 που λάβαμε στις 07:10. Η στροφή και ενίσχυση των ανέμων από βορειοδυτικές διευθύνσεις το απόγευμα της Τρίτης 16/06 θα απομακρύνει το νέφος σκόνης, βελτιώνοντας την ποιότητα του αέρα στις Κυκλάδες, στα Δωδεκάνησα και την Κρήτη.

Δίκη για το Μάτι: Ενοχή για 12 πρόσωπα ζητά η εισαγγελέας, ανάμεσά τους Δούρου, Καπάκη και στελέχη της Πυροσβεστικής
Η στιγμή που ο βουλευτής Παπαδόπουλος βανδαλίζει τα έργα τέχνης στην Εθνική Πινακοθήκη: Εξοργιστικό βίντεο
Τέμπη: Μήνυση από οικογένεια θύματος κατά Κώστα Αχ. Καραμανλή και Χρήστου Σπίρτζη
Οι κάτοικοι των Εξαρχείων κέρδισαν ξανά: Φεύγουν οι λαμαρίνες του μετρό από Βαλτετσίου και μπλε πολυκατοικία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr