Χαλκιδική: Δεύτερο κρούσμα κορονοϊού στην κατασκήνωση - Θετική μια 10 χρονη
Σημειώνεται ότι η 15χρονη που διαγνώστηκε με κορονοϊό πήγε στην κατασκήνωση στις 5 Ιουλίου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Δεύτερο κρούσμα κορονοϊού εντοπίστηκε στην κατασκήνωση της Νέας Φώκαιας στην Χαλκιδική, όπου είχε βρεθεί θετικό στον ιό ένα 15χρονο κορίτσι. Σύμφωνα με πληροφορίες του Open TV, το δεύτερο κρούσμα είναι μία 10χρονη, που βρισκόταν στον ίδιο θάλαμο με το πρώτο κρούσμα που είχε σημειωθεί.
Η 10χρονη βρίσκεται σε καραντίνα και παρουσιάζει ήπια συμπτώματα. Υπενθυμίζεται ότι περίπου 100 παιδιά αποχωρήσει από την συγκεκριμένη κατασκήνωση, μετά τον εντοπισμό του πρώτου κρούσματος.
Σημειώνεται ότι η 15χρονη που διαγνώστηκε με κορονοϊό πήγε στην κατασκήνωση στις 5 Ιουλίου. Τέσσερις μέρες αργότερα ανέβασε δέκατα. Οι υπεύθυνοι της κατασκήνωσης την παρακολούθησαν επί 24 ώρες και αφού δεν έπεσε ο πυρετός, κλήθηκαν οι γονείς της και προχώρησαν σε τεστ.
Ανατροπές, πισωγυρίσματα και λάθη στη διερεύνηση της τραγωδίας των Τεμπών - Η οργή των συγγενών και η αγωνία για το πόρισμα του ΕΜΠ
Αντίστροφη μέτρηση για τον ανασχηματισμό: Τα πρόσωπα των δύσκολων αποστολών, οι αμετακίνητοι και οι ασκήσεις ισορροπίας
Καταγγελία για ρατσιστικά σχόλια από καθηγητή της Νομικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο
Οι αλιείς εκπέμπουν SOS: Δεμένα στα λιμάνια τα αλιευτικά σκάφη εξαιτίας έλλειψης πληρωμάτων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr