Παγώνη για διπλασιασμό νοσηλευόμενων: «Αν γίνουμε Σερβία δεν θα αντέξουμε»
«Αυτά που φοβόμαστε είναι τα ορφανά κρούσματα» τόνισε η κυρία Παγώνη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών - Πειραιά (ΕΙΝΑΠ), Ματίνα Παγώνη μίλησε στην εκπομπή «Ωρα Ελλάδος» του Open TV, με αφορμή τα αυξημένα κρούσματα κορονοϊού αλλά και για τα μέτρα προστασίας που θα πρέπει να τηρούνται.
Όπως τονίζει διπλασιάστηκαν οι νοσηλευόμενοι για κορονοϊό ενώ σχετικά με τους ελέγχους δήλωσε ότι είναι αδύνατον να γίνονται σε όλους. «Εχουμε διπλασιασμό κρουσμάτων. Οι μάσκες δεν έπρεπε να βγουν. Στους κλειστούς χώρους δεν γίνεται να μην φοράμε μάσκες, στα σούπερ μάρκετ, αλλά και οι υπάλληλοι των καταστημάτων. Όταν λέμε και ξελέμε, υπάρχει θέμα. Ο κόσμος είναι χαλαρός. Πρέπει να είμαστε κάθετοι» είπε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα τόνισε για τα εισερχόμενα κρούσματα: «Δεν είναι δυνατόν να γίνονται έλεγχοι σε όλους. Τα εργαστήρια είναι συγκεκριμένα. Σωστό είναι το μέτρο με τους ελέγχους αν και δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι με τα πιστοποιητικά».
Καταλήγοντας είπε: «Αυτά που φοβόμαστε είναι τα ορφανά κρούσματα, γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε ιχνηλάτηση. Αν γίνουμε Σερβία δεν έχουμε τις υποδομές. Είναι δύσκολα τα πράγματα».
Ανασχηματισμός προ των πυλών: Οι «καραμπόλες» της τελευταίας στιγμής και τα υπουργεία - κλειδιά
Η (απο)στάση της Άγκυρας από τη λογομαχία Τραμπ - Ζελένσκι
Πανελλαδικές 2025: Ανάλυση Δεδομένων - Οι Σπουδές που oδηγούν στο πιο περιζήτητο επάγγελμα
Η Εαρινή Επίθεση των Ιταλών προσκρούει στο σθένος των ελληνικών δυνάμεων – Το γόητρο του Μουσολίνι καταβαραθρώνεται
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr