«Ράδιο αρβύλα» το αίτημα αναστολής για το κλείσιμο του MEGA;
Το ΕΣΡ διαψεύδει, η Τηλέτυπος δεν επιβεβαιώνει🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σύγχυση προκάλεσε η ανεπιβεβαίωτη πληροφορία που διακινείται από το πρωί του Σαββάτου, πως η Τηλέτυπος έχει καταθέσει αίτηση αναστολής της εκτέλεσης της απόφασης για τη διακοπή του σήματος του MEGA.
Με κατηγορηματικό τρόπο από το ΕΣΡ διαψεύδουν μιλώντας στο ethnos.gr, την πληροφορία. Όπως μάλιστα υποστηρίζουν «μέχρι τις 15.30 το μεσημέρι της Παρασκευής δεν είχε κατατεθεί στο ΕΣΡ κανένα σχετικό με το θέμα, αίτημα».
Από το πρωί του Σαββάτου γίνεται αναπαραγωγή μιας πληροφορίας που ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα. Μάλιστα η πληροφορία που ανακυκλωνόταν ανέφερε ότι, όχι μόνο έχει κατατεθεί το αίτημα αναστολής της απόφασης, αλλά έχει προγραμματιστεί και ακρόαση των εκπροσώπων του καναλιού για την ερχόμενη Τρίτη στη μία μετά το μεσημέρι.
Είναι ενδεικτικό ότι στο ΕΣΡ δήλωναν κατάπληκτοι για τον χρονικό προσδιορισμό της υποτιθέμενης ακρόασης.
Περίεργη είναι η σιωπή από την πλευρά της Τηλέτυπος που δεν επιβεβαιώνει επίσημα ότι έχει στείλει το αίτημα.
Πάντως, αν η πληροφορία για την αίτηση αναστολής αληθεύει, πρόκειται για μια κίνηση η οποία προκαλεί απορία από τη στιγμή που η DIGEA έχει ήδη ανακοινώσει την ημέρα που θα ρίξει «μαύρο» στο MEGA. Σύμφωνα με τον ψηφιακό πάροχο, εφόσον έχει λάβει την εντολή από το ΕΣΡ, θα προχωρήσει στη διακοπή μετάδοσης τηλεοπτικού σήματος τα ξημερώματα της Κυριακής, 28 Οκτωβρίου.
Η σιωπή του Μαξίμου για ΟΠΕΚΕΠΕ, η διαλυτική διαφωνία στην ΕΕ για τα ρωσικά κεφάλαια και η περίεργη απάντηση Φάμελλου για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ
ΕΛΤΑ: Λουκέτα δια... μετασχηματισμού και εξυπηρέτηση shop in shop - Ποιο το σχέδιο της κυβέρνησης
«Αλμυρό» το νερό των Αθηναίων: Αυξήσεις στα τιμολόγια προτείνει η ΕΥΔΑΠ - Πώς θα κυμανθούν οι χρεώσεις
Αμετακίνητοι στα μπλόκα οι αγρότες που κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις - Πώς απαντά η κυβέρνηση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




