Πολεμικό Ναυτικό: 10 κρούσματα στην φρεγάτα Κουντουριώτης
Συναγερμός στην φρεγάτα Κουντουριώτης που βρίσκεται αγκυροβολημένη στον Ναύσταθμο της Κρήτης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συναγερμός σήμανε στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, καθώς παρουσιάστηκαν κρούσματα κορονοϊού στην φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού, Κουντουριώτης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, 10 μέλη του πληρώματος της φρεγάτας βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό ύστερα από τα τεστ που υποβλήθηκαν κι αμέσως ελήφθησαν όλα τα τα απαραίτητα μέτρα για να μην διασπαρεί ο κορονοϊός και στο υπόλοιπο πλήρωμα.
Δύο μέλη του πληρώματος αντιμετωπίζουν πιο σοβαρά προβλήματα υγείας και το πολεμικό πλοίο έχει τεθεί σε καραντίνα. Η φρεγάτα Κουντουριώτης βρίσκεται αγκυροβολημένη στην Κρήτη κι έχει απαγορευτεί η είσοδος και η έξοδος από το πλοίο.
Διαβάστε ακόμη
«Υπάρχει ένα νήπιο»: Η πιο ανατριχιαστική από τις χιλιάδες φωτογραφίες του Έπσταϊν και η καταγγελία του '96
«Χριστουγεννιάτικος κλοιός»: Διπλασιασμός περιπολιών και προσαγωγή «οποιουδήποτε κινείται ύποπτα» - Το σχέδιο της ΕΛΑΣ
Αγρότες: Χριστούγεννα στα μπλόκα με ανοιχτούς δρόμους - Ποιες ώρες ανοίγουν τα διόδια το Σαββατοκύριακο
«Καλησπέρα στον κανέναν»: Άδεια η αίθουσα στη συνέντευξη Τύπου του Σπανούλη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



