Σεισμός τώρα ανοικτά της Ναυπάκτου
Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 14 χιλιόμετρα ανατολικά, βορειοανατολικά της Ναυπάκτου, ενώ το εστιακό βάθος προσδιορίστηκε στα πέντε χιλιόμετρα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν από τις 5:00 14 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Ναυπάκτου. Η αρχική εκτίμηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου έκανε λόγο για σεισμό της τάξης των 5 Ρίχτερ, ωστόσο, σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση ο σεισμός είχε μέγεθος 4,5 Ρίχτερ. Ο σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της Αχαΐας και της Αιτωλοακαρνανίας.
Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 14 χιλιόμετρα ανατολικά, βορειοανατολικά της Ναυπάκτου, ενώ το εστιακό βάθος προσδιορίστηκε στα πέντε χιλιόμετρα.
Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο, η σεισμική δόνηση είχε μέγεθος 4,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο ήταν 17 χιλιόμετρα, βορειοδυτικά από το Αίγιο.
Διαβάστε ακόμη
Οι αγρότες ανακοίνωσαν κλιμάκωση και λένε «όχι» σε διάλογο με τον Μητσοτάκη - Τι αποφάσισαν για τα Χριστούγεννα
Δίκη Βαλυράκη: Κατάθεση «φωτιά» αυτόπτη μάρτυρα - «Ο πρώτος τον χτυπούσε, ο δεύτερος σαν να τον αποτελείωνε»
Χάος στην αλβανική Βουλή: Βουλευτές συγκρούστηκαν με αστυνομικούς, άναψαν φωτοβολίδες και πέταξαν νερά
Γιώργος Μαζωνάκης: Ποιος είναι ο 21χρονος Στέφανος Παπαδόπουλος που κατέθεσε μήνυση κατά του τραγουδιστή
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



