Σεισμός τώρα στην Kέρκυρα
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, ο σεισμός είχε μέγεθος 4,1 ρίχτερ
Σεισμός 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 21:55 το βράδυ στον θαλάσσιο χώρο της Λευκίμμης κοντά στην Κέρκυρα, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Αστεροσκοπείου της Αθήνας.
Το εστιακό του βάθος είναι τα 19,5 χιλιόμετρα, ενώ σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Ευρωμεσογειακού Ινστιτούτου, το μέγεθος του σεισμού ήταν 4,5 Ρίχτερ.

Διαβάστε ακόμη
Πλήθη πιστών στο Βατικανό για την κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου: Οι λεπτομέρειες, το χρονοδιάγραμμα και οι ηγέτες που θα δώσουν το «παρών»
Η βαθιά φιλία Βαρθολομαίου-Φραγκίσκου – Μια συνεργασία που υπερέβη το θεολογικό και άγγιξε το ανθρώπινο
Οι ενέσεις Ozempic και Mounjaro στην προσπάθεια αδυνατίσματος: Συμπληρώματα, άσκηση και η σημασία της σταθερότητας
Απίστευτη γκάφα στην Ολλανδία: Πέταξαν κατά λάθος στα σκουπίδια έργο τέχνης του Γουόρχολ - Αξίζει περίπου 15.000 ευρώ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr