Κορονοϊός: Εκκληση από τους εργαζόμενους στον Ερυθρό Σταυρό για ενίσχυση του προσωπικού
«Είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε στην κατάσταση, αλλά το βασικό μας πρόβλημα παραμένει το προσωπικό», λέει η κυρία Γεωργάκη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται το νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός λόγω του κορονοϊού παρουσιάζει η εκπρόσωπος των εργαζομένων του Ερυθρού Σταυρού, Σταυρούλα Γεωργάκη, μιλώντας στην εκπομπή Ώρα Ελλάδος του OPEN TV.
H κυρία Γεωργάκη τονίζει πως την αντιμετώπιση των περιστατικών κορονοϊού δυσχεραίνει η έλλειψη προσωπικού, ενώ λέει πως από τον Μάρτιο έχουν γίνει τέσσερις προσλήψεις νοσηλευτριών. «Το προσωπικό μας είναι κουρασμένο, εξαντλημένο, έχουμε να πάρουμε άδεια έναν χρόνο, αντιμετωπίζουμε με δυσκολία τους ασθενείς», επισημαίνει.
Διαβάστε επίσης: Κορονοϊός: Δίνουν το πράσινο φως οι λοιμωξιολόγοι για σταδιακή άρση του lockdown
«Είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε στην κατάσταση, αλλά το βασικό μας πρόβλημα παραμένει το προσωπικό. Είμαστε 65% κάτω από αυτό που χρειάζεται για τις απαιτήσεις. Μέχρι σήμερα υπήρχε μια νοσηλεύτρια για 40 ασθενείς», σημειώνει η κυρία Γεωργάκη.
Διαβάστε επίσης: Χαλάρωση lockdown παρά το ρεκόρ κρουσμάτων - Τα μέτρα για λιανεμπόριο και απαγόρευση κυκλοφορίας
«Έκαναν μπάζωμα α λα Τέμπη»: Καταγγελία κτηνοτρόφου για υγειονομική βόμβα μετά τη θανάτωση των ζώων του
Ο Τραμπ κλείνει το μάτι στους μελανοχίτωνες της Ευρώπης
Το παραμύθι των Χριστουγέννων – Κάποτε οι συγγραφείς, μάς αποκάλυπταν την ζοφερή πραγματικότητα, τώρα μόνο απατηλή λάμψη
Οι επιστήμονες προειδοποιούν για δυναμική μετάδοση της γρίπης κατά τις γιορτές - Έξαρση τις επόμενες ημέρες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




