Άγνωστος Στρατιώτης: Το προφίλ του 58χρονου που έφτασε με αγροτικό στο μνημείο – Τι βρέθηκε στο όχημά του
Φωτογραφίες από το πρωτοφανές περιστατικό🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Αναστάτωση επικράτησε το πρωί της Δευτέρας 4 Οκτωβρίου, όταν ένας άνδρας κατάφερε να φτάσει με το αγροτικό του έως το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, έξω από τη Βουλή, στο κέντρο της Αθήνας, σε ένα πρωτοφανές περιστατικό.
Το προφίλ του δράστη
Πρόκειται για ένα 58χρονο αγρότη, ο οποίος στο αυτοκίνητό του είχε δύο άδεια μπιτόνια, άλλο ένα με νερό καθώς επίσης και μια φιάλη υγραερίου, σχεδόν άδεια. Μάλιστα, ο 58χρονος, που κατά πληροφορίες αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, απειλούσε να ανατιναχθεί. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, που προχώρησαν σε έλεγχο του οχήματος.
Ο άνδρας έχει συλληφθεί από την κρατική ασφάλεια. Προς το παρόν είναι άγνωστο πως κατάφερε ο άνδρας να φτάσει στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Το φορτηγάκι έχει απομακρυνθεί από το χώρο. Στο αγροτικό αναγραφόταν συνθήματα όπως «λαϊκό δικαστήριο» και ότι «οι τούρκοι κυβερνάνε την Ελλάδα». Προς το παρόν έκλεισε η λεωφόρος Αμαλίας.



Δείτε φωτογραφίες από το πρωτοφανές περιστατικό:





Προκλητικός Τσαβούσογλου: Οι Έλληνες δε μπορούν να ξεπεράσουν τα κόμπλεξ τους
Νέο Ηράκλειο: Συνελήφθη ένα άτομο για τη επίθεση ακροδεξιών στην αντιφασιστική συγκέντρωση
Pandora Papers: Ηγέτες κρατών, βασιλιάδες και celebrities στην έρευνα για offshore - Τα ονόματα
28η Οκτωβρίου - Βορίδης: Οι παρελάσεις θα γίνουν κανονικά με τη συμμετοχή όλων
Στόχος του Τραμπ μια εκεχειρία στην Ουκρανία μέχρι το Πάσχα - Οι κρίσιμες αποφάσεις
Θρίλερ με τον νεκρό άστεγο σε εστιατόριο: Βίντεο από τη στιγμή που υπάλληλοι τον αφήνουν στο πεζοδρόμιο
Η Γαλλία δίνει άλλα 2 δισ. ευρώ στην Ουκρανία: Οι δηλώσεις Μακρόν - Ζελένσκι στο Παρίσι
Η παγκόσμια ισότητα των φύλων θέλει 134 χρόνια για να επιτευχθεί: «Άλμα» 20 θέσεων για την Ελλάδα - Πού χωλαίνει ακόμα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr