Daily Mail: Πανικό προκάλεσε στους Βρετανούς ο σεισμός 4,8 Ρίχτερ στην Κάρπαθο
Η Daily Mail, στο άρθρο που φιλοξενεί τις δηλώσεις των Βρετανών, αναφέρει πως ο σεισμός ήταν 5,3 Ρίχτερ και όχι 4,8 που είναι η επίσημη μέτρηση🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οι Έλληνες είναι μαθημένοι στους σεισμούς, καθώς η χώρα μας συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο σεισμογενείς παγκοσμίως, αναλογικά με το μέγεθος της και τις δονήσεις που δίνει. Οι τουρίστες, όμως, δεν ξέρουν από σεισμούς και αρκετοί από αυτούς ταρακουνήθηκαν για πρώτη φορά στη ζωή τους όταν ο εγκέλαδος χτύπησε τη Ρόδο.
Η Daily Mail, στη διαδικτυακή της έκδοση ασχολήθηκε εκτενώς με το θέμα, καθώς οι αναφορές από τους τρομαγμένους Βρετανούς ήταν πάρα πολλές, κάτι απόλυτα λογικό, αν σκεφτεί κανείς πως δεν είχαν νιώσει ξανά τη Γη να κουνιέται.
Οι Άγγλοι επισκέπτες, λοιπόν, της Ρόδου περιγράφουν τη στιγμή του σεισμού, τονίζοντας πως «κουνήθηκε όλο το ξενοδοχείο για 30 δευτερόλεπτα». Ένας άλλος τουρίστας από το Λίβερπουλ, που πιθανότατα βρισκόταν στην παραλία, είπε πως «η ξαπλώστρα κουνιόταν για 10-15 δευτερόλεπτα σαν να ήταν κάποιος από πίσω και να έσπρωχνε».
Παράλληλα, η Daily Mail ,στο άρθρο που φιλοξενεί τις δηλώσεις των Βρετανών, αναφέρει πως ο σεισμός ήταν 5,3 ρίχτερ και όχι 4,8, που είναι η επίσημη μέτρηση.
Λογικές οι υπερβολές από τους Άγγλους, καθώς ο σεισμός είναι μία εξαιρετικά τρομακτική εμπειρία, ειδικότερα αν κάποιος δεν έχει ξαναζήσει κάτι παρόμοιο και τα 10 δευτερόλεπτα μπορεί να φανούν αιώνας και η σεισμική δόνηση να μοιάζει με τη συντέλεια του κόσμου.
Επιμένουν για «Χριστούγεννα στους δρόμους» οι αγρότες – Τα νέα μπλόκα και τα «ανοιχτά» διόδια
Eπικοινωνία Τραμπ-Στάρμερ για το Ουκρανικό: Τα «αγκάθια» των διαπραγματεύσεων στο Μαϊάμι
«Θα μπορούσαν να είχαν γλιτώσει πάνω από 1.000 θύματα»: Το FBI «έθαψε» καταγγελία του 1996 για κακοποίηση ανηλίκων στην υπόθεση Επστάιν
Τρομερός ΠΑΟΚ «πάτησε» τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα! 2-0 αντί 5-0 λόγω Κότσαρη!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



