Απόπειρα ληστείας σε πρακτορείο ΟΠΑΠ: Δράστης απείλησε ιδιοκτήτη με όπλο (vid)
Aκολούθησε μάχη σώμα με σώμα ανάμεσα στον ληστή και τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Απόπειρα ληστείας με πυροβολισμό έγινε σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην Καλλιθέα. Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου με ελαφρύ τραύμα στο χέρι, ενώ η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Οpen TV, ο ένοπλος εισέβαλε στο πρακτορείο την Κυριακή το βράδυ, λίγο πριν αυτό κλείσει, και επιχείρησε να ακινητοποιήσει τον ιδιοκτήτη με την απειλή του όπλου. Το θύμα αντέδρασε και τότε ακολούθησε μάχη σώμα με σώμα ανάμεσα στον ληστή και τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου.
Κατά τη συμπλοκή, οι δύο άντρες έπεσαν πάνω στη τζαμαρία του πρακτορείου, η οποία διαλύθηκε και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο χέρι από τα θραύσματα ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο οποίος νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό.
Ο δράστης εγκατέλειψε την προσπάθεια μετά την πάλη με το θύμα και έτσι δεν κατάφερε να αποσπάσει χρήματα, ενώ όταν έφυγε τρέχοντας από το κατάστημα πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό, προκειμένου να είναι σίγουρος ότι δεν θα τον καταδιώξει κανείς.
Δείτε αναλυτικά στο ρεπορτάζ του Open TV:
«Μέγγενη» G7 στη Ρωσία: Απειλές για νέες κυρώσεις αν δεν αποδεχθεί την εκεχειρία στην Ουκρανία - Οι εγγυήσεις Πούτιν και η στάση του Τραμπ
Τέμπη: Νέο αποκαλυπτικό ντοκουμέντο - Ο διάλογος του σταθμάρχη με τον ρυθμιστή έλξης λίγα λεπτά μετά το δυστύχημα
Η Moody's έδωσε επενδυτική βαθμίδα στην ελληνική οικονομία
Ανείπωτη τραγωδία στην Κύπρο: Βρέφος πέθανε μέσα σε αυτοκίνητο - Το ξέχασε η μητέρα του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr